Thermostaatkraan-assortiment van GROHE

Thermostaatkraan assortiment

Thermostaatkraan nodig? GROHE heeft er een voor iedere badkamer. Als je op zoek bent naar een thermostaatkraan om je bad mee te vullen, dan kies je voor een thermostatische badkraan. Die heeft een uitloop waarmee je het bad kan vullen. Je kan er ook een doucheslang en douchekop op aansluiten om je bad mee schoon te spoelen, of om in bad te douchen. Een thermostatische douchekraan heeft geen uitloop en is bedoeld om te gebruiken in je inloopdouche of douchecabine. Ga je voor een extra luxe uitstraling? Kies dan voor een inbouw thermostaatkraan. Hierbij is alle techniek achter de muur verwerkt en zijn alleen de essentiële onderdelen zichtbaar. Als je kiest voor een thermostaatkraan van GROHE, weet je in ieder geval zeker dat je voor kwaliteit gaat. En er is volop keuze uit diverse stijlen!

Douche uitkiezen

Thermostaatkraan uitkiezen
Als je een stukje luxe, comfort en veiligheid aan je badkamer wil toevoegen, dan is een thermostaatkraan van GROHE een perfecte keuze. Wij bieden een groot assortiment, zo is er voor ieder wat wils. Met een GROHE-thermostaatkraan kun je altijd rekenen op comfort, design, kwaliteit en gebruiksgemak. Of je nou gaat voor een luxe inbouwthermostaat of een bad thermostaatkraan. Genieten is gegarandeerd!

Thermostatische douchekraan
Kies een van onze thermostaatkranen met tal van functionaliteiten om je douchecomfort en -plezier zo groot mogelijk te maken. Dankzij een groot aanbod aan designs heeft GROHE altijd de perfecte thermostaatkraan voor alle badkamerstijlen. En ze beschikken over een EcoButton waarmee je water kan besparen zonder dat je inlevert op comfort.

Thermostatische badkraan
Met een thermostaatkraan voor je bad was het vullen van jouw bad op de ideale temperatuur nog nooit zo gemakkelijk. Selecteer simpelweg de gewenste watertemperatuur en de thermostaatkraan doet de rest! Als je kiest voor een thermostaatkraan met CoolTouch technologie wordt de buitenkant van de kraan nooit te heet. Wel zo veilig voor kinderen!

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste thermostaatkraan gevonden? Dan wil je hem natuurlijk snel aanschaffen. GROHE-thermostaatkranen zijn overal verkrijgbaar. Bij een sanitairspecialist, een bouwmarkt en een installateur, maar ook online bij diverse (sanitair)webshops. Vind via onze store locator een verkooppunt bij jou in de buurt, of bekijk op de pagina van jouw favoriete thermostaatkraan waar je hem het beste online kunt bestellen.