GROHE trainings- en kennisprogramma

GROHE heeft een aanbod aan praktische trainingen voor onder andere loodgieters, technische diensten, installateurs, maar ook voor adviesbureaus en showrooms. De trainingen worden meestal gegeven op de werkplek van jou en jouw medewerkers. Dit kan voor een klein groepje, maar ook uitleg in groter groepsverband behoort tot de mogelijkheden.

Producteigenschappen, montage- en werkinstructies voeren de boventoon. Ons doel is om het programma zo goed mogelijk aan jouw praktijkvragen en wensen te laten aansluiten.

Inschrijven?

Je kunt je kosteloos inschrijven voor een GROHE training via het inschrijfformulier, via jouw accountmanager of jouw contactpersoon of via e-mail trainingen-nl@grohe.com.

Inschrijfformulier

GROHE Training Project Support

Training
Project Support

GROHE kan extra ondersteuning aanbieden op de werkplek van jou en jouw medewerkers met betrekking tot installatie-, product- en gebruikersadvies van de GROHE producten.

Ondersteuning voor deze producten komt vaak uit ons GROHE Professional programma, waarbij tijdens installatie en onderhoud specifieke kennis en vaardigheden benodigd zijn. In deze GROHE Professional productengroep vallen onze inbouwkranen (Rapido Smartbox, T en E, SmartControl), speciale kranen (infrarood-, elektronische-, zelfsluitende kranen) en sanitaire systemen (wc en urinoir elementen, de bedieningen en bedieningsplaten). Natuurlijk kunnen wij je ook ondersteunen bij de GROHE Red & Blue, de Sensia Arena douche-wc of F-Digital Deluxe & AquaSymphony.

GROHE Training Service & Onderhoud

Training
Service & Onderhoud

Met de GROHE workshop “Service en Onderhoud” trainen wij jou en jouw medewerkers op de werkplek of bij GROHE in Zoetermeer hoe service en onderhoud te verlenen aan GROHE thermostatische-, eenhendel of 2-knopskranen. Bijvoorbeeld de noodzaak van het afstellen van een thermostatische mengkraan of het vervangen van het thermo-element, de omstelinrichting of kardoes.

GROHE Training op maat

Training
Op maat

Met de GROHE training “Training op maat” trainen wij jou en jouw medewerkers op de werkplek of bij GROHE in Zoetermeer op de producten waar jij specifiek mee werkt. Zo kunnen wij samen een training samenstellen die perfect aansluit op jouw behoeften.