Badkraan voor jouw perfecte badkamer

Het bad bepaalt hoe elke badkamer eruit ziet. Het juiste bad met bijpassende badkraan geven je badkamer immers een elegante en luxueuze uitstraling. De strakke ontwerpen van de GROHE badkranen, helpen je om je badkamer om te toveren in een ruimte voor ultieme ontspanning en wellness. Met GROHE breng je balans, rust en harmonie in deze belangrijke ruimte in je huis.

Badkranen die meer doen dan een bad vullen

GROHE Colors goud

Of het nu om een badthermostaatkraan, een badrandkraan of badmengkraan gaat, onze focus ligt op het ontwerpen van kranen die meer zijn dan louter en alleen esthetische badkamerelementen. GROHE producten doorstaan de tand des tijds, omdat we innovatieve technologie met strakke designs en hoogkwalitatieve materialen combineren.

De innovatieve kranen van GROHE zorgen voor een aangename en probleemloze badkamerervaring. Met onze eenhendelopties GROHE SilkMove en GROHE SilkMove ES controleer je nauwkeurig de waterstroom uit je badkraan, zo bespaar je niet alleen water maar ook energie. GROHE EcoJoy draagt ook bij aan waterbesparing, , terwijl je toch blijft genieten van het comfort van water. Op de afwerking met GROHE Starlight word je meteen verliefd en je kunt er zeker van zijn deze liefde voor vele jaren blijft bestaan. Wil je een kraan die eenvoudig te installeren is? Dat kan dan weer dankzij GROHE QuickFix.

GROHE sfeerfoto badkamer

De innovatieve GROHE thermostaten tillen je badmengkraan naar een hoger niveau. De GROHE TurboStat technologie is uiterst gevoelig, stelt je in staat om de watertemperatuur binnen een fractie van een seconde perfect in te stellen en houdt de temperatuur tijdens je volledige douchebeurt op een constant niveau. Dit zorgt niet alleen voor een uitmuntende bad- en douche-ervaring, maar het bespaart ook water. Aangezien je geen water hoeft te verspillen, terwijl je het probeert op de gewenste temperatuur te brengen. Hieraan gekoppeld is de GROHE CoolTouch technologie, die voorkomt dat het oppervlak van de thermostaatkraan een temperatuur bereikt die hoger is dan de gewenste watertemperatuur. Een kanaal van koud water onder het oppervlak van de kraan zorgt hiervoor. De SafeStop knop voorkomt dan weer dat kinderen de watertemperatuur op een temperatuur hoger dan 38°C kunnen instellen. Door deze technologieën verbranden de kids of senioren zich niet per ongeluk aan het hete kraanoppervlak of het water.

Kleuren en stijlen die bij elk ontwerp passen

GROHE strak badkamer

Het uitgebreide GROHE assortiment met badkranen, heeft kleuren en stijlen voor iedereen. Zo maken we het mogelijk om de perfecte match voor het ontwerp van jouw badkamer te vinden. Welke stijl je ook verkiest, onze kranen maken de ruimte helemaal compleet en zo helpen we je een persoonlijke touch toe te voegen en extra gevoel in je badkamer te brengen.

Alle GROHE COLORS en afwerkingen hebben een tijdloos design. De look die je kiest, blijft gegarandeerd jarenlang aantrekkelijk. Omdat we PVD-afwerking gebruiken is GROHE StarLight synoniem voor uitermate kwalitatieve hoogwaardige kraanoppervlak. Door de PVD is het oppervlak stevig en erg krasbestendig. Je geniet voor lange tijd van het perfecte uitzicht want de look van je GROHE badkraan blijft op zijn minst tien jaar lang intact. Schoonmaken doe je simpelweg met een zachte doek. Het is nooit makkelijker geweest om je badkranen schoon te houden.

Badkraan GROHE

BADKRAAN INSTALLATIE-OPTIES PASSEND VOOR ELKE BADKAMER

GROHE biedt niet enkel een brede waaier aan stijlen maar ook aan installatiemogelijkheden. Opbouw badkranen of badrandkranen worden gemonteerd op de rand van het bad of op tegels rondom het bad. Bij dit type installatie reikt de uitloop tot over de rand van het bad en zorgt zo voor een elegante uitstraling. De extra opties omvatten drie- tot vijfgatsversies van de badkranen en een handdouche om je badervaring perfect te maken. Inbouw badmengkranen, meestal in de muur gemonteerd, maken het gemakkelijk om in het bad te douchen. Deze kranen kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar gemonteerd zijn of sluiten naadloos op de muur aan voor een slanker design.

Badkraan GROHE

Voor badkamers met vrijstaande baden zijn de vrijstaande badkranen van GROHE met vloermontage perfect. Deze vormen een afwerking die van het bad een pronkstuk in je badkamer maakt. Ingebouwde badvullers zoals de GROHE Talentofill fungeren als watertoevoer-, overloop- en afvoersysteem in één, waardoor je met een minimalistisch design tot de ultieme badervaring komt. Het installeren van je favoriete badkraan of bad- en douchemengkraan is bovendien eenvoudig met GROHE QuickFix, die de installatietijd met maar liefst 40% vermindert.

Hoewel het aanbod aan badkranen en badmengkranen van GROHE groot is, hebben alle modellen één ding gemeen; met zorg ontworpen op basis van Duitse techniek geven ze je badkamer een elegante en comfortabele touch voor het leven. Ontdek hier ons aanbod of vind een showroom of installateur bij jou in de buurt.