Een GROHE douchekop gemonteerd op een nieuwe douche

DOUCHE SERIES

GROHE heeft een groot assortiment aan op maat gemaakt douches, inbouwdouches, opbouwdouches en losse hand/douchesets. Hierdoor kunnen wij jou altijd de douche bieden die bij jouw wensen past.

PRODUCTEN VOOR OP MAAT GEMAAKTE DOUCHES

Creëer je eigen persoonlijke spa-ervaring op maat met GROHE F-digital Deluxe en AquaSymphony. Deze kosmopolitische, multi-sensorische douche stimuleert al je zintuigen en transformeert je badkamer in een heerlijke ruimte voor fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

PRODUCTEN VOOR INBOUWDOUCHES

Als je de luxe hebt om je douche compleet te ontwerpen, zijn de Grohtherm inbouw thermostaatkranen in combinatie met GROHE hoofddouches prachtige opties.

HANDDOUCHES EN DOUCHESETS

Ons assortiment handdouches combineert een bekroond ontwerp met de nieuwste technologie en eersteklas materialen. GROHE EcoJoy-douches illustreren onze toewijding aan het milieu en moedigen dagelijkse waterbesparingen aan.

Bereken nu je bezuinigingen!

Bespaar water en energie met GROHE thermostaatkranen

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE thermostaatkraan voorzien van GROHE EcoButton en GROHE TurboStat®. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

Start de berekening

Ontdek meer

Ontdek meer over onze CoolTouch-technologie