Algemene informatie

Bestellen

Hoe kan ik de verkoopafdeling van GROHE voor een grote bestelling bereiken?

Voor grote bestellingen kun je contact opnemen met het GROHE projectbureau. Zij zijn bereikbaar op tel.nr.: 088-0030700.

Losse onderdelen

Hoe repareer ik GROHE-producten of waar kan ik een reparatie laten uitvoeren?

Neem in geval van een noodzakelijke reparatie contact op met onze klantenservice en vul het serviceformulier in. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 088-0030700. Of bekijk onze selfservice instructievideo’s om het probleem wellicht zelf op te lossen.

Is het mogelijk GROHE-producten zelfstandig te repareren of moet ik hiervoor contact met GROHE opnemen?

Wij adviseren om reparaties altijd door GROHE of een erkend installateur uit te laten voeren. Je kunt hier een erkend installateur vinden. Of neem contact op met onze klantenservice via ons serviceformulier.

Kan ik reserveonderdelen direct via GROHE bestellen?

Onderdelen zijn beschikbaar via onze verkooppunten. Vind een verkooppunt in de buurt via onze store locator.

Hoe weet ik welk reserveonderdeel ik nodig heb?

Controleer de technische productinformatie van jouw product. Alle reserveonderdelen incl. artikelnummers zijn daarin opgenomen. Eventueel kun je op grohe.nl ook de productpagina van jouw product bezoeken. Daar zijn alle benodige bestanden te vinden incl. een tekening met reserveonderdelen.

Reparatie

Hoe repareer ik GROHE-producten of waar kan ik een reparatie laten uitvoeren?

Neem in geval van een noodzakelijke reparatie contact op met onze klantenservice door het serviceformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 088-0030700. Of bekijk onze selfservice instructievideo’s om het probleem wellicht zelf op te lossen.

Is het mogelijk GROHE-producten zelfstandig te repareren of moet ik hiervoor contact met GROHE opnemen?

Wij adviseren om reparaties altijd door GROHE of een erkend installateur uit te laten voeren. Je kunt installateurs vinden via onze store locator. Of neem contact op met onze klantenservice via ons serviceformulier.