Spoelbakken assortiment

Bedenk je eens hoeveel tijd je doorbrengt bij een spoelbak. Je wast er je handen, spoelt je servies af en bereid er je eten. De gootsteen neemt een prominente plaats in op het aanrecht en het is belangrijk dat je die afstemt op jouw gebruik. Heb je extra ruimte en een afdruipgedeelte nodig? En kies je voor een roestvrijstalen of composieten afwerking? Of durf je te gaan voor een zwarte spoelbak of voor goud of rosé? Met onze handige productfilters vind je gegarandeerd een keukenspoelbak die bij je past.

Spoelbak uitkiezen

GROHE geeft je de vrijheid om je gootsteen in te richten naar eigen smaak en af te stemmen op jouw gebruik. Vind een spoelbak in onze diverse afwerkingen die behalve stijlvol ook sterk en duurzaam zijn. Heb je wat extra ruimte nodig? Je installeert gemakkelijk een dubbele spoelbak of een handig afdruipgedeelte, waarbij je ook nog kunt kiezen tussen ronde en vierkante vormen. Bovendien heb je bij GROHE verschillende inbouwopties, van een vlakke rand aan het aanrecht tot een perfect aansluitende montage.

Materiaal
Bij GROHE gebruiken we alleen de beste en meest duurzame materialen. Voor een spoelbak heb je de keuze tussen RVS en composiet. De oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken voor ultieme hygiëne en langere houdbaarheid.

Spoelbakken in kleur
Maak de match helemaal perfect door wat kleur aan te brengen met de GROHE Colors Collectie voor de keuken. Met kleuren Hard Graphite (antraciet), Cool Sunrise (goud) en Warm Sunset (rosé) maak je een echt stijlstatement in jouw moderne keuken.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste spoelbak gevonden? Schaf hem dan snel aan via de dichtstbijzijnde keukenspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (keuken)webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van het wastafelproduct naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.