GROHE Spoelbakken

Maak kennis met de GROHE spoelbakken

Pannen vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Je keukenspoelbak is een plaats waar je dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom kies je geen spoelbak die je behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies te boven gaat?

GROHE keukenspoelbakken zijn zo ontworpen zodat ze bij elke keukenstijl passen. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vind je altijd een spoelbak die perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit compacte modellen met een geïntegreerd afdruipgedeelte, grote dubbele spoelbakken voor als je meer ruimte nodig hebt en chique inbouwspoelbakken die aansluiten op je werkblad. Tegenwoordig is er ook veel keuze in type afwerkingen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een zwarte spoelbak, of een spoelbak in kleur zoals goud of brons. Durf jij voor deze trendy afwerkingen te gaan?

Met functies zoals het GROHE QuickFix-systeem en standaard omkeerbare ontwerpen kun je je nieuwe GROHE spoelbak in een handomdraai en zonder gedoe laten installeren. Plus de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval zodat je nooit meer met je handen het vieze water in hoeft. Met een keukenspoelbak van GROHE merk je het verschil en gebruik je de spoelbak elke keer met veel plezier.

Ontdek de keukenspoelbakken van GROHE

GROHE voor in de keuken

GROHE denkt aan alles

GROHE denkt aan alles: onze keukenkranen, watersystemen en spoelbakken maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

Kwalitatieve spoelbakken

Kwaliteit die je kunt zien en voelen

Onze kwaliteit is ongeëvenaard, met een gepatenteerde technologie voor het oppervlak voor eenvoudig reinigen en hoogwaardig roestvrij staal voor gegarandeerde duurzaamheid en sterkte.

Spoelbakken alles-in-1

GROHE spoelbakbunders - Het alles-in-1-pakket

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: een spoelbak waarbij je de keuze hebt uit vier verschillende modellen en een kraan die perfect op elkaar zijn afgestemd en samen worden verkocht.

Compleet portfolio

Compleet portfolio in alle prijssegmenten

Een optie voor elke keuken - onze spoelbakken beslaan elke stijl, grootte en prijs, zodat je zeker weet dat je jouw perfecte model vindt. Selecteer een stevig, slank roestvrijstalen model of een duurzame composieten spoelbak gemaakt van 80% kwarts. De composietmodellen zijn verkrijgbaar in twee eigentijdse kleuren: Granite Black en Granite Grey. De keuze is aan jou!

Compleet assortment spoelbakken

Compleet assortiment

Vind jouw ideale composiet keukenspoelbak bij GROHE. De spoelbakken uit de K-reeks van GROHE kunnen qua stijl en afmeting op elke keuken worden afgestemd. Kies uit enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken en twee verschillende kleuren composiet materiaal. Ga voor een opliggend gemonteerde spoelbak of voor een onderbouwspoelbak. De spoelbakken van GROHE bieden legio duurzame inrichtingsmogelijkheden.

Leer al onze producten kennen
Producteigenschappen

Producteigenschappen

Wij zijn er zeker van dat je weg zult zijn van het aanbod van bijzondere eigenschappen, van de geluidsverzachtende GROHE Whisper tot de automatische stop waardoor je nooit meer je handen door vies water hoeft te halen. Met een spoelbak van GROHE zul je het verschil merken - wanneer je jouw spoelbak gebruikt, zal je dit steeds vaker met plezier doen.

Ontdek alle voordelen
Volledig assortiment keukenspoelbakken

Volledig assortiment

Vind je perfecte keukenspoelbak met GROHE. De keukenspoelbakken uit de GROHE K-serie bieden formaat- en stijlopties voor elk type keuken. Kies uit spoelbakken met 1, 1,5 of 2 kuipen. Selecteer een in- of onderbouwspoelbak. GROHE spoelbakken bieden je een overvloedige keuze uit duurzame ontwerpopties.

En als je de voorkeur geeft aan de beste, meest briljante kleuren - kies je voor onze K700 onderbouwserie in PVD geborsteld Hard Graphite, Geborsteld Cool Sunrise of Geborsteld Warm Sunset.

Ontdek alle producten
GROHE spoelbakken producteigenschappen

Producteigenschappen

We vertrouwen erop dat je de speciale kenmerken die we bieden geweldig vindt, want dankzij de geluiddempende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer hoef je nooit meer je handen in vuil water te steken. Je merkt het verschil met een gootsteen van GROHE, die ieder gebruik aangenamer maakt.

Ontdek alle kenmerken

Brochure

GROHE keukenspoelbakken brochure

Keukenspoelbakken

Ontworpen voor een match tussen vorm en functie.

ONTDEK MEER

How To - Een composiet spoelbak installeren