Keukenkraan assortiment

Je gebruikt de keukenkraan de hele dag door bij talloze handelingen. Je tapt niet alleen warm of koud water, maar je wast er ook je handen, spoelt er je servies af en je bereidt er je eten. GROHE heeft een breed aanbod aan keukenkranen in diverse vormen, stijlen en functies binnen diverse series voor optimale flexibiliteit en comfort. Met onze productfilters vind je gegarandeerd de juiste keukenkraan voor jouw keuken.

Keukenkraan uitkiezen

De keukenkraan moet in de eerste plaats aansluiten bij jouw gebruik en stijl. Met de diverse toepassingen en functies van de GROHE keukenmengkraan bedien je de kraan zoals het jou het beste uitkomt. Daarnaast heeft GROHE voor iedere smaak een type kraan. Klassiek of modern? Opvallend of minimalistisch? Ervaar de vrijheid om de ideale keukenkraan met spoelbak samen te stellen.

Functionaliteiten
GROHE biedt diverse unieke functionaliteiten. Zo gebruik je met SmartControl een drukknop in plaats van een hendel. Met de EasyTouch-functie laat je het water lopen met een simpele aanraking met de hand of pols. De FootControl doet wat de naam verraadt. Je bedient de kraan met een sensor onder je keukenkastje zodat je de kraan met je voet kan bedienen. En dankzij het Magnetisch Docking Station breng je je uittrekbare sproeikop eenvoudig terug in positie.

Uitlopen
Wat je smaak ook is, GROHE heeft een keukenkraan die jou aanspreekt. Kies uit een U-, C- of L-vormige keukenkraan, of een hoge professionele uitloop met sproeikop voor extra gemak in de keuken. . De verschillende straalopties zijn ontworpen om de mengkraan nog meer af te stemmen op je persoonlijke gebruik. Met een uittrekbare sproeikop hoef je alleen de kop van je kraan te bewegen. Of schakel gemakkelijk tussen een gewone, douche- en krachtige straal voor al je keukenklussen.

Keukenkraan in kleur
Goede materialen zijn essentieel voor een duurzame en stijlvolle keuken. De Colors Collection biedt je de vrijheid om je de perfecte kleuruitvoering bij je keuken uit te zoeken. Het PVD-materiaal is sterker en krasbestendiger dan chroom en ziet er ook nog eens mooi uit. Volg de trend en kies voor een antracietkleurige kraan of ga voor goud of rosé!

Series
GROHE biedt voor iedere wens en ieder budget de perfecte keukenkraan. Binnen de Premium Lifestyle Collectie vind je de klassieke Minta, de innovatieve Zedra, de eigentijdse Essence, de iconische Atrio, de elegante Ambi en de kubistische Eurocube. Of ontdek de mengkranen uit de Performance Collectie, van de Euro-stijlen, tot de Concetto.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste keukenkraan gevonden? Schaf hem dan snel aan via de dichtstbijzijnde keukenspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (keuken)webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van de keukenkraan naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.