kokend waterkraan

Kokendwaterkraan

Je hebt hem vast al eens gezien of gebruikt: een kokendwaterkraan. DĂ© musthave in je keuken. Hoe handig is het om direct te beschikken over kokendheet water tijdens het koken, of voor een kopje thee? Een kokendwaterkraan heeft veel voordelen en hij is nog veilig ook. Wie eenmaal een kokend water kraan in huis heeft, wil nooit meer anders!

Voordelen kokendwaterkraan

De voordelen van een kokendwaterkraan

Is jouw huidige keukenkraan aan vervanging toe, ben je bezig met een volledig nieuwe keuken of wil je je huidige keuken een upgrade geven? Dan is een kokendwaterkraan de perfecte keuze. Met een kokendwaterkraan geniet je dagelijks van diverse voordelen:

  • Direct kokendheet water uit je keukenkraan
  • Met kinderslot, dus geen gevaar voor kinderen
  • De hete straal stopt direct na het loslaten van de knop
  • Rustige straal zonder spetters
  • Koud, warm en kokendheet water uit 1 kraan
  • Ook als losse kraan te gebruiken naast je huidige kraan
  • De waterkoker kan de deur uit
  • Minder verspilling, je kookt nooit te veel water
  • Energiezuiniger dan een kookplaat of waterkoker
  • Beschikbaar in diverse designs en kleuren

Hoe veilig is een kokendwaterkraan?

De kokendwaterkranen van GROHE zijn voorzien van een gecertificeerde kinderbeveiliging. Kinderen kunnen de kraan dus niet zomaar bedienen. En de hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. Door de rustige straal brand je je ook niet aan gespetter. En de uitloop is voorzien van een dubbele behuizing waardoor hij nooit te heet wordt om vast te pakken.

bediening kokend water

Druk 1 seconde lang op de bovenste knop om de kokend water functie te ontgrendelen.

kinderbeveiliging

Tijdens het ontgrendelen knippert de LED rood en licht continu op zodra de kinderbeveiliging wordt gedeactiveerd.

bediening kokend water

Om de stroom van kokend water te starten, houd je de onderste knop ingedrukt. Verwijder je vinger om de waterstroom te stoppen.

GROHE Red kokendwaterkraan
Keuzehulp kokendwaterkraan

De GROHE Red kokendwaterkraan

GROHE Red is ontworpen tot in het kleinste detail met het oog op gemak, duurzaamheid en veiligheid en biedt een breed scala aan intelligente en onmisbare functies. Hoe meer je hem gebruikt, hoe meer dingen je ermee wilt doen: GROHE Red maakt het leven simpel als nooit tevoren. Blancheren, koken, steriliseren, reinigen, thee, koffie, broccoli, spaghetti, eieren of een babyfles: de mogelijkheden zijn eindeloos. En zodra je het grote gemak hebt gehad van het gebruik van GROHE Red kun je niet meer zonder.

Meer over de GROHE Red

Welke kraan past bij jou?

Naast de GROHE Red kokendwaterkraan biedt GROHE ook een kraan voor gefilterd, gekoeld en bruisend water: de GROHE Blue. Zo beschik je op ieder moment over een heerlijk glas verfrissend water. Wellicht wil je de GROHE Red en GROHE Blue wel allebei in je keuken. Van beide kranen zijn er diverse varianten en kleuren beschikbaar. Gebruik de keuzehulp en laat je adviseren welk product of welke combinatie het meest geschikt is voor jouw keuken!

Start de keuzehulp