<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

HET SLIMME GROHE SENSE GUARD WATERSLOT

Zorg dat je jouw watersysteem thuis helemaal in de hand hebt met de GROHE Sense Guard. Geweldig voor het in de gaten houden van je waterverbruik, het opsporen van lekkages en het afsluiten van het water als er een lekkage of gesprongen leiding wordt gedetecteerd**– zelfs als je buiten de deur bent.

GROHE Sense Guard is een met Wi-Fi verbonden watermanagement systeem dat wordt aangesloten op de hoofdwaterleiding. Het ziet letterlijk al het water langskomen dat in huis wordt gebruikt. Wanneer er een lek wordt gedetecteerd, sluit het onmiddellijk de watertoevoer af zodat de schade beperkt blijft. Hierdoor heb je geen stress, omdat je weet dat GROHE Sense Guard 24/7 je water in de gaten houdt.

BEPERK SCHADE DOOR WATERLEIDINGEN TOT EEN MINIMUM!

VOLLEDIGE WATERBEVEILINGINGSFUNCTIES

Detecteert breuken in leidingen* en sluit het water automatisch af.

Wat is het ergste dat kan gebeuren: een waterleiding springt, de kelder loopt onder, schimmel ontstaat op de muren, de antieke meubels zijn verpest en… wacht eens even!

Met het GROHE Sense Guard waterslot wordt het water afgesloten zodra het een leidingbreuk detecteert. Met de Grohe Sense -app vertelt één blik op jouw smartphone je alles dat je moet weten: het water is afgesloten en je kunt weer ontspannen.

Spoort microlekkages op*

Denk aan die kraan die je niet goed hebt dichtgedraaid en de hele nacht blijft druppelen, of de tuinslang die ongemerkt blijft stromen of een wc die doorloopt. En vergeet daarbij niet de druppelende leidingen in de muur... Het klinkt als verwaarloosbare problemen maar ze kosten je over de loop van de tijd een hoop water. En dat betekent dat het je ook veel geld kost.

En tel daarbij op dat een microlekkage in de muur vaak pas na maanden wordt ontdekt. Dan kan er al behoorlijke schade zijn ontstaan aan je muren en vloeren. GROHE Sense Guard spoort de meeste microlekkages op en meldt je dit, zodat je er wat mee kan doen.

Meet constant de stroom, druk en temperatuur.

Om je de beste veiligheid te verschaffen als het gaat om waterschade door leidingen meet GROHE Sense Guard drie belangrijke parameters: waterstroom, waterdruk en de temperatuur van het systeem. Door dit constant in de gaten te houden in combinatie met GROHE Sense Guards algoritme is het mogelijke om mogelijke problemen snel te identificeren en een lekkage op te sporen voor je huis onder water staat.

Je kan altijd de laatste metingen in de GROHE Sense-app bekijken – waar je ook bent. En je hebt ook de mogelijkheid om via de app de watertoevoer op afstand af te sluiten.

Automatische waterafsluiting wanneer een lek wordt gedetecteerd door de GROHE Sense-sensor

Bescherming tegen waterschade met een complete set aan apparaten. Wanneer wateroverlast wordt gedetecteerd door de GROHE Sense, kan de hoofdwatertoevoer automatisch worden afgesloten door GROHE Sense Guard. Het installeren van GROHE Sense watersensoren op kritieke locaties versnelt de detectie van mogelijke problemen.

WATERSCHADE IS HET NUMMER 1 PROBLEEM IN HUIS!

54% van de huishoudens heeft te maken gehad met waterschade.***

Lees de feiten over waterschade

TALLOZE WATERSCHADES ZIJN AL VOORKOMEN

‘’De GROHE Sense Guard waterdetectiesysteem detecteerde verschillende kleine lekkages en sloot direct mijn waterleidingen af, hierdoor werd erge schade aan mijn huis voorkomen.’’

Yvan Chevrat, Frankrijk

Lees de verhalen van onze tevreden klanten

CONTROLEER INSTALLATIEVOORWAARDEN EN NEEM CONTACT OP MET EEN PROFESSIONELE INSTALLATEUR!

Lees hoe je GROHE Sense Guard kunt installeren

Kom in contact met een Water Security Expert bij jou in de buurt om je huis NU te beschermen tegen waterschade

BEKROONDE SMART HOME OPLOSSING

HOOGWAARDIG ONTWERP EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De GROHE Sense Guard heeft talloze prestigieuze prijzen gewonnen voor innovatie, technologie en design.

Vertrouwd door verzekeringsmaatschappijen

Vrieling

Vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen geloven in de betrouwbare lekdetectie systemen van GROHE voor in jouw huis.

Lees welke verzekeringsmaatschappijen samenwerken met GROHE.

GROHE Sense Guard

Slimme waterbesturing
GROHE Sense Guard
Slimme waterbesturing
22500LN0
€ 1.177,00
Adviesprijs incl. btw
Slimme waterbesturing + 3 x slimme watersensor
GROHE Sense kit
Slimme waterbesturing + 3 x slimme watersensor
22502LN1
€ 1.583,00
Adviesprijs incl. btw

MEER INFORMATIE OVER GROHE SENSE GUARD

Heb je hulp nodig bij het gebruik of de installatie van de producten?

Ga naar het GROHE Sense help center

LEES MEER

Ervaar alles wat GROHE Sense en GROHE Sense Guard te bieden hebben

Blader door de productbrochure

De slimme watersensor.

Ontdek GROHE Sense

De persoonlijke watermanangement app.

Ontdek GROHE Sense app

* Een microlekkagetest wordt één keer per 24 uur uitgevoerd. Leidingmateriaal, het volume en andere eigenschappen van het leidingsysteem kunnen het resultaat beïnvloeden. Detectie van microlekkage is in de meeste gevallen beperk tot het koudwatersysteem. Combineer met GROHE Sense om de potentiële luchtvochtigheidsverhoging te controleren.

** GROHE definieert een leidingbreuk als een compleet gat of scheur in het waterleidingsysteem, wat resulteert in onbedoelde lekkage van water. Detectiesnelheid is afhankelijk van het watergebruiksprofiel in het huis, waardoor de tijdspanne voor het afsluiten aanzienlijk kan verschillen. Bereik hogere detectiesnelheid door de installatie te combineren met GROHE Sense op kritieke locaties.

***Bron: The ConsumerView, januari 2017, Quantitative Assessment Europe.