GROHE douche

Douche

Je bent op zoek naar een nieuwe douche en wij helpen jou daar graag bij! Of je nu aan een eenvoudige make-over denkt of je doucheruimte compleet opnieuw wilt ontwerpen, bij GROHE vind je een scala aan oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. GROHE-douches zijn er in allerlei vormen, stijlen, kleuren en afmetingen - elk ervan ontworpen met jouw welzijn en plezier in gedachten. Als je kiest voor GROHE, dan kies je voor kwaliteit en jarenlang doucheplezier!

Douche-aanbod van GROHE

GROHE douchekop of -set

Douchekop of -set

Toe aan een nieuwe douchekop of doucheset? Een eenvoudige manier om jouw doucheruimte een upgrade te geven. Kies uit de vele soorten en maten.

Bekijk douchekoppen en -sets
GROHE regendouche

Regendouche

Geniet van de heerlijke brede straal die een regendouche biedt. GROHE biedt een ruim assortiment. Ga jij voor inbouw, opbouw of een combinatie?

Bekijk regendouches
GROHE High-end douche

High-end douche

Onze meest luxe, toonaangevende douches. Voor een individuele douche-ervaring die geen wens onbeantwoord laat. Ontwerp je eigen SPA!

Bekijk high-end douches
GROHE douchekraan

Douchekraan

Stel snel jouw gewenste douchetemperatuur en het watervolume in met een GROHE douchekraan. Laat je inspireren door de diverse stijlen en kies jouw favoriet.

Bekijk high-end douches
GROHE douchebak

Douchebak

Met een vlakke douchebak geniet je van de praktische voordelen van een douchebak, maar creëer je toch een luxe inloopdouche. Verkrijgbaar in diverse maten en vormen.

Bekijk douchebakken

Wat is jouw ideale douche?

Laat je inspireren door onze douches

GROHE douche-assortiment

Douche-assortiment

Bekijk alle GROHE-douches; van losse douchekoppen tot complete douchesystemen. Maak gebruik van de handige filters en vind zo jouw ideale product!

Bekijk douche-assortiment
GROHE douche-brochure

Douche-brochure

Blader door onze brochure en laat je inspireren door het brede aanbod aan GROHE-doucheproducten. Kom jij jouw ideale douche hierin tegen?

Blader door de brochure

Straalsoorten en waterbesparing onder de douche

GROHE douchestralen

Douchestralen

Welke straalsoort ook aansluit bij jouw stemming, het is gegarandeerd een verkwikkende ervaring. Het water wordt altijd gelijkmatig verdeeld over alle sproeigaatjes zodat je altijd kan genieten van een volle douchestraal. Welke straal is jouw favoriet?

Ontdek alle douchestralen
GROHE waterbesparende douchekop

Waterbesparende douchekop

Kies de juiste douchekop om je waterverbruik aanzienlijk te verminderen, terwijl je blijft genieten van een comfortabele douche. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ontdek het ruime aanbod aan waterbesparende douches.

Waterbesparende douchekop

Ook interessant voor jou

Hopelijk ben je enthousiast geworden over ons douche-aanbod. Voor welke GROHE douche je ook gaat, genieten is gegarandeerd!

ONTDEK MEER

How To - Een doucheslang vervangen

Ontdek onze GROHE-enquête die douchegewoonten onthult

Ontdek meer over uw buitengewone douche-ervaring