Masters of Technology

Masters of Technology

Masters of Technology

De mensen van GROHE worden door hun collega’s in de branche als Masters of Technology gezien. Dit komt door de innovaties, toonaangevende ontwerpen en bekroonde kranen.

Dankzij een combinatie van vakmanschap, samenwerking en effectieve processen staan onze Masters of Technology voorop als het gaat om de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van ons kwalitatief hoogstaand assortiment. Daarbij wordt elk product uitvoerig getest en worden alle onderdelen gefinetuned om de klanttevredenheid te garanderen.

Het resultaat is een tijdloos ontwerp en een kwaliteit die levenslang mee gaat. De producten van GROHE weten gebruikers telkens weer te verrassen met unieke eigenschappen die “Pure Freude an Wasser” bieden. Wanneer je een product van GROHE gebruikt, voel je het verschil. Telkens weer.

Masters of Technology

… Master of Technology, luistert naar de stilte van de GROHE Whisper® watertechnologie tijdens de test in het akoestisch lab.

GROHE Whisper®

… Master of Technology, maakt douchen met de GROHE Rainshower® douche tot een beleving.

GROHE DreamSpray®

… Master of Technology, produceert de niet te evenaren GROHE StarLight® beschermlaag voor kranen.

GROHE StarLight®

… Master of Technology, test de thermokoppeling in de GROHE TurboStat® die ervoor zorgt dat drukschommelingen geen kans krijgen om de temperatuur en het volume van het water te beïnvloeden.

GROHE TurboStat®

… Master of Technology, test de ingebouwde GROHE CoolTouch® technologie die ongeacht de watertemperatuur een koel kraanoppervlak garandeert.

GROHE CoolTouch®

… Master of Technology, gebruikt een krachtmeter om te bepalen hoe licht de kraan te bedienen is dankzij de GROHE SilkMove® technologie.

GROHE SilkMove®

… Master of Technology, meet de temperatuur bij de GROHE Red® die 100°C is. Ondanks deze hoge temperatuur garandeert GROHE CoolTouch® dat je de kraan zonder probleem kunt vastpakken.

GROHE CoolTouch®

… Master of Technology, test en regelt de hardheid van het water uit de GROHE Blue® voor gefilterd, gekoeld en koolzuurhoudend water, direct uit de kraan.

GROHE Blue®

… Master of Technology, test de vele functies van de GROHE Spa app waarmee je de F-digital Deluxe douche helemaal naar je eigen wens kunt instellen.

GROHE F-digital Deluxe

… Master of Technology, gebruikt een spectrometer om te beoordelen of de testresultaten exact overeenkomen met de GROHE Hygiene coating van de wastafel.

GROHE Masterbathroom

… Master of Technology, neemt een sample van GROHE’s eigen, handgemaakte messing: GROHE Light, die de aanwezigheid van lood en nikkel in het drinkwater reduceert.

GROHE Light

… Master of Technology, bepaalt met de GROHE Sensia® IGS afstandsbediening zeer nauwkeurig de temperatuur, het volume en de richting van de waterstraal.

GROHE Sensia IGS