<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Sensia IGS

Sensia IGS

Ultieme frisheid – volledig intuïtief

Sensia® IGS maakt een bezoek aan het toilet een aangename ervaring. Deze douche-wc zal elke dag imponeren met zijn elegante design en de vele technische snufjes. Deze omvatten een innovatieve controller die werkt door draaien en drukken, alsmede de intuïtieve afstandsbediening met touchscreen. Bepaal je individuele programma - bijvoorbeeld watertemperatuur en straalsoort - en sla het op. Je kunt de voorkeursinstellingen op ieder moment aanpassen. GROHE Sensia® IGS betekent ook een glanzend schoon toilet, dankzij de talrijke innovatieve hygiënische functies. Zo wordt de sproeiarm automatisch gereinigd vóór en na elk gebruik. De sproeiarm en de warme lucht droger zijn perfect gepositioneerd voor de gebruiker en direct geïntegreerd in het keramiek. Het systeem wordt regelmatig thermisch gereinigd met water van 70° C. Een automatisch ontkalkingsprogramma is ook beschikbaar. Laat GROHE Sensia® IGS je een compleet gevoel van perfecte hygiëne geven.

Showrooms en installateurs

Edel. Doordacht.

Ervaar hygiëne en comfort in zijn zuiverste vorm. Voel wat je ziet – GROHE kwaliteit, die door alle zintuigen wordt opgemerkt. Of het nu de zitting is die is gemaakt van duurzaam Duroplast, het 100% keramiek van het wandcloset of de controller van metaal. De consequente toepassing van hoogwaardige materialen geeft zekerheid van hygiëne op alle oppervlakten. Dit nodigt je zeker uit tot een aangenaam tijdje verpozen.

Doordacht. Tot in het kleinste detail.

Ervaar hoe intuïtief GROHE Sensia® IGS zich aanpast aan jouw persoonlijke voorkeuren. De nieuwe generatie douche-wc's functioneert bijna als vanzelf, dankzij het opmerkelijke bedieningsgemak. Via de afstandsbediening met touchscreen of met de unieke controller maakt het bijzonder eenvoudig je persoonlijke doucheprogramma te ontwerpen. Zodra je de watertemperatuur, sterkte van de douchestraal en de douche-modus hebt gekozen, bewaart GROHE Sensia® IGS je persoonlijke profiel. Je kunt uiteraard je instellingen op ieder moment aanpassen.

 • Een innovatieve controller met draai- en drukfunctie
 • Afstandbediening met touchscreen
 • LED-display met subtiele nachtverlichting
 • 4 individueel in te stellen gebruikersprofielen
 • Geïntegreerde geurafzuiging
 • Automatische identificatie van gebruiker bij het gaan zitten
 • Soft close zitting en deksel
 • Serviceluik voor gemakkelijk onderhoud

Verfrist. Door en door.

Neem ontspannen plaats en start je eigen verwenprogramma, ongeacht of je vrouw of man bent. GROHE Sensia® IGS zorgt direct vanaf het zitten voor frisse lucht en geeft je vanaf het begin een comfortabele douche-ervaring. Daarbij bundelt het de zachte en verfrissende eigenschappen van water tot een uiterst prettige wasceremonie. Geniet van de natuur in zijn puurste vorm, voor elk individue en voor iedere gemoedstoestand.

 • De temperatuur, sterkte en de positie van de douchestraal hebben 7 verschillende instelllingen
 • Power-douche voor een extra krachtige douchestraal
 • 30 seconden warmwaterdouche
 • Aparte damesdouche
 • Massagedouche
 • Oscillerende douchestraal

Advies en installatie

Het installeren van de GROHE Sensia IGS douche-wc vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Schakel hiervoor een installateur in met specialistische kennis.

Douche WC

Douche-WC
GROHE Sensia IGS
Douche-WC
39111SH0
€ 5.712,00
Adviesprijs incl. btw

Design Awards

iF Product Design Award
2013 iF Product Design Award
red dot design award
2012 red dot design award