Bad assortiment

Dompel je onder in de luxe van een GROHE bad. Het ligbad is een eyecatcher in je badkamer en een plaats voor ontspanning en hygiëne. Als je een nieuwe badkamer inricht, voor nieuwbouw of renovatie, heb je veel belangrijke keuzes te maken. Het bad moet perfect matchen met het overige sanitair en je wil daarbij de perfecte badkraan of bad thermostaatkraan kiezen. GROHE heeft alles voor het ligbad van jouw dromen. Haal het optimale uit jouw bad-ervaring met ons ruime assortiment aan badkuipen, badkranen, baduitlopen en thermostaatkranen. Onze handige productfilters helpen je het ideale product te vinden tussen onze diverse stijlen, vormen en maten én voor ieder budget.

Bad kiezen

Het juiste bad bepaalt de uitstraling van je badkamer. Het geeft een gevoel van luxe, ontspanning en wellness en is een echte eyecatcher. Als je een bad uitkiest heb je de keuze uit diverse soorten en maten. Ook badvulsystemen zijn verkrijgbaar in veel variaties en diverse kleuruitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een badrandcombinatie met losse kraan, uitloop en handdouche, maar ook voor een alles-in-een mengkraan. Met ons ruime aanbod vind je altijd de perfecte match voor jouw badkamer.

Badkuip
Maak je badkamer tot een harmonieus geheel met onze sanitair series. Plaats je jouw bad tegen de muur of los in de ruimte? Met de vier keramiekcollecties van GROHE vind je altijd het juiste ligbad. Maak een statement met de Cube Ceramic Collection. Creëer een thuisspa met de Essence-serie. De zachte en ronde vormen van de Bau-collectie zijn veelzijdig en flexibel. En de Euro Ceramic Collection maakt je badkamer tot een functionele en prettige omgeving door haar opvallende vormen en diverse afmetingen.

Badkraan
Als je het ideale ligbad hebt gevonden is het tijd om de finishing touch aan te brengen. Met de technologie van een GROHE badmengkraan bereik je snel de ideale temperatuur en maak je het bad tot een veilige omgeving voor jezelf en je kinderen.
Ontdek de vrijheid die GROHE biedt. Kies uit een inbouw badkraan, een vrijstaande badkraan, of een bad thermostaatkraan. Een groot deel van het assortiment is verkrijgbaar in trendy kleuren uit de GROHE Colors collectie.

Bad thermostaatkraan
Een bad thermostaatkraanzorgt voor extra veiligheid. Zeker met kinderen in huis is dit een slimme keuze. Een thermostatische badkraan mengt het water snel en continu op de gewenste temperatuur. Zo zal je je nooit verbranden aan de waterstraal. Een veilige gedachte.

Baduitloop
Door de baduitloop stroomt het water je badkuip in met een keurige rechte waterstraal of een spannende cascadestraal. De badvuller plaats je naast de mengkraan op de badrand, op de vloer of aan de muur. Onze kleurvariaties bieden de perfecte aanvulling op iedere moderne badkamer. Zorg voor warmte met kleuren als cool sunrise, hard graphite, nickel en warm sunset die zowel in een blinkende als matte afwerking beschikbaar zijn.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste bad en aanverwante artikelen gevonden? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde sanitairspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (sanitair)webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van het badproduct naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.