<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

BAU CERAMIC

Veelzijdigheid voor een modern leven

Veelzijdig en op maat te maken; het GROHE Bau Ceramic-assortiment sanitair voor badkamers levert een ingetogen stijl op voor badkamers in woonhuizen, maar is ook perfect geschikt voor hotel- en kantoorprojecten. Met zachte en ronde vormen biedt Bau Ceramic een subtiele stijl en een moderne uitstraling voor elk stuk in het assortiment - van wastafels tot toiletten, bidets en urinoirs. Dit betekent dat het niet eenvoudiger kan zijn om een samenhangende, professionele uitstraling te creëren voor je badkamer, waar elk element perfect in balans is. GROHE's kenmerkende kwaliteit is ook zichtbaar want Bau Ceramic is gemaakt van de beste materialen en ontworpen voor comfort en prestaties.

Vind een verkooppunt

Ontdek Bau Ceramic

Opties van verschillende afmetingen voor jouw ruimte

Alle sanitaire artikelen in de Bau Ceramic- collectie bieden opties die bij je passen. Of je nu een kleine toiletruimte, een grote familiebadkamer of zelfs een commerciële badkamerruimte wilt inrichten, Bau Ceramic bied je volop keuze qua grootte en montagestijl, van hangende wc's tot ruime wasbakken. Allemaal met dezelfde eenvoudige, eigentijdse stijl.

Innovatieve functies voor jouw comfort

Geniet van totale gemoedsrust en kies iets dat gemakkelijk is schoon te maken dankzij het randloze ontwerp van alle Bau Ceramic- wc's, waar ziektekiemen geen kans krijgen. De Quick Release-functie op de wc- brillen maakt ook gebruiksgemak en hygiëne een prioriteit, terwijl de Soft Close- bril voorkomt dat vingers klem komen te zitten en tegelijkertijd hard kletteren van de bril tegengaat.

GROHE technologieën

RANDLOOS DESIGN

GEEN VUILOPHOPNING OP DE RAND OF BINNENKANT VAN DE POT

SOFT-CLOSE ZITTING

ZACHT EN STIL

SNEL ONTGRENDELBARE ZITTING

EENVOUDIGE VERWIJDERING VOOR HET SCHOONMAKEN

Ceramic Collections

Cube

A clear style statement

Discover Cube

Essence

Beauty in it's purest form.

Discover Essence

Euro Ceramic

In tune with my lifestyle

Discover Euro Ceramic

Bau Ceramic

Versatility for a modern life

Discover Bau Ceramic

Brochure