Partnerschap verzekeraars

Samenwerking met verzekeraars

Waterschade door waterlekken en overstromingen is een enorm probleem - zowel voor huiseigenaren als voor verzekeraars. Waterschade in huis kan kostbaar en tijdrovend zijn. Bovendien dekken verzekeringsmaatschappijen in veel gevallen niet alle kosten van de opgelopen schade. Daarom is het raadzaam om waterschade geen kans te geven. Door het installeren van de GROHE Sense en GROHE Sense Guard in je huis, kun je mogelijke waterschadeclaims, hoge kosten en -het belangrijkste- de rompslomp verminderen.

Profiteer van de samenwerking tussen GROHE en verzekeringsmaatschappijen om waterschade te voorkomen

GROHE werkt samen met verzekeraars om onze GROHE Sense en GROHE Sense Guard bescherming te combineren met extra verzekeringsvoordelen. Als klant met een opstalverzekering kun je extra voordelen krijgen wanneer je een GROHE-waterveiligheidssysteem installeert. Je verzekeringsmaatschappij zal je graag informeren over eventuele kortingen die beschikbaar zijn. GROHE werkt momenteel samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen:

Vrieling logo

Vrieling

Vrieling adviseert over preventieoplossingen, verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.

Lees meer over Vrieling

GROHE Sense oplossingen

Op zoek naar informatie voor verzekeraars?

Wij bieden verzekeringsmaatschappijen en hun klanten zekerheid én winst. Met een full-service oplossing op basis van de innovatieve, slimme waterregelaar GROHE Sense Guard. Lees meer over de mogelijkheden om als verzekeringsmaatschappij met GROHE samen te werken!

Meer informatie