Composieten spoelbak van GROHE

Kies een luxe, composieten spoelbak in je keuken

Bij het kiezen van een spoelbak voor je nieuwe keuken, moet je aan verschillende dingen denken. Heb je een klein of groot aanrecht? Gaat je voorkeur uit naar een enkele, anderhalve of dubbele spoelbak? Heb je extra ruimte en een afdruipgedeelte nodig? Naast de functionaliteit van de spoelbak, is ook de uitstraling erg belangrijk. Een zwarte composieten spoelbak in je keuken zorgt voor een luxe en robuuste uitstraling en gaat jarenlang mee. In het GROHE assortiment stenen spoelbakken, vind je gegarandeerd dé composieten spoelbak die bij jouw stijl en keuken past.

Volop keus en mogelijkheden

Composieten spoelbak van GROHE

De composiet spoelbakken uit de GROIHE K700 serie hebben eersteklas eigenschappen en leveren topprestaties. Een diepe bak en ruime afmetingen maken ze groot genoeg voor elke keukenklus. De modellen kunnen met enkele of dubbele spoelbakken worden geleverd. De spoelbakken uit de K700 reeks hebben een automatische afvoerstop en het duurzame materiaal is bestand tegen vlekken, krassen, hitte en deuken. De spoelbakken hebben een ruime diepte van 20 cm waardoor het afwassen van grote pannen en schalen vergemakkelijkt wordt.

Ook de composiet spoelbakken uit de K500 serie combineren duurzaamheid, ruime afmetingen en een gestroomlijnde, robuuste uitstraling. Je kunt kiezen voor een uitvoering met enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken, in grijs of zwart composiet. Een aantal modellen wordt geleverd met ingebouwde afdruiprekken. En je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onderbouwmodel waarbij de composieten spoelbak volledig wordt verzonken in het aanrechtblad. Hiermee creëer je een moderne, industriële uitstraling in je keuken.

Innovatieve technologieën voor moeiteloos gebruiksgemak

Composieten spoelbak van GROHE

Het naadloze gietproces geeft alle GROHE composieten spoelbakken een perfect glad oppervlak, waardoor het hygiënisch, eenvoudig te reinigen en ook nog eens 100% voedselveilig is. Bovendien verkleurt de strakke, moderne grijze of zwarte afwerking niet door uv-licht, zodat de spoelbakken door de jaren heen hun diepe tint behouden. Ook na vele schoonmaakbeurten.

Alle GROHE spoelbakken hebben een compacte overloop, zodat ze hun elegante uitstraling behouden, maar wel volledig veilig functioneren mocht er te veel water in de spoelbak stromen. De GROHE Whisper-technologie zorgt voor uitstekende geluiddempende eigenschappen die storende geluiden van hard stromend, kletterend water en tegen elkaar stotende pannen tegengaan.

Om verstoppingen te voorkomen en vuile waterresten in je gootsteen te vermijden, is elke GROHE spoelbak ontworpen met het oog op een goede waterafvoer. De meeste spoelbakken hebben diamantvormige plooien, die naar de afvoer lopen, om een perfecte doorstroming van het water te garanderen. En de stijlvolle GROHE pop-up waste set (inclusief luxe rechthoekige draaiknop) zorgt ervoor dat je nooit meer je handen in vies water hoeft te steken om de stop eruit te trekken en dat etensresten niet in de afvoer terecht komen.

Het GROHE QuickFix systeem zorgt ervoor dat de composiet spoelbak snel en zonder gedoe geïnstalleerd kan worden. Bovendien wordt elke spoelbak geleverd met een onderbouwsifon, zodat je zeker kunt zijn van een frustratievrije installatie. Zo creëer je moeiteloos met je nieuwe composieten spoelbak een stoere en professionele uitstraling in je keuken.

De voordelen van een GROHE spoelbak samengevat

Composieten spoelbak van GROHE
  • Ruime bekkens vergemakkelijken het afwassen, zelfs van grotere pannen en schalen.
  • Compacte overloop: een veiligheidsmechanisme dat er heel strak en modern uitziet.
  • De spoelbakken zijn stevig! Het materiaal dat wordt gebruikt voor GROHE composiet spoelbakken maakt ze tot een slijtvaste, stijlvolle keuze voor in je keuken.
  • Voorgeboorde kraangaten: Eenvoudige installatie dankzij het QuickFix installatiesysteem van GROHE.
  • Rust en stilte met behulp van de GROHE Whisper technologie.

Naast deze voordelen biedt GROHE bovendien passende accessoires voor bij je composieten spoelbak. Denk bijvoorbeeld eens aan snijplanken of keukenraspen die naadloos aansluiten op je gootsteen en daardoor niet hinderlijk verschuiven. Daarnaast heeft GROHE diverse kraanseries die qua kleur en uitstraling prachtig passen bij het zwart of grijs van je nieuwe composiet spoelbak.

Groot gebruiksgemak, visuele flair en een hoge mate van flexibiliteit qua vormgeving – dat typeert de GROHE composiet spoelbakken. Ontwerp jouw droomkeuken en kies voor een duurzame, composieten spoelbak. Om gegarandeerd jarenlang van te genieten!

Ook interessant voor jou

GROHE spoelbak