Op maat gemaakte douches

ONTDEK ONGEËVENAARD DOUCHEGENOT

De perfecte douche zet jouw behoeften en wensen bovenaan. Hij creëert een plaats voor jou die is toegespitst op jouw individuele wensen. Het is meer dan een douche, een wellnesszone, een plek waar water een eigen leven gaat leiden. En waar jij graag tijd doorbrengt.

AQUASYMPHONY: PURE LUXE

Stel je eens voor dat je iedere dag ultiem kunt genieten. Met AquaSymphony van GROHE kun je eventjes ontsnappen en in een andere wereld stappen: een wereld waar de wisselwerking van water je opwekt en opfrist, waar je kunt baden in zacht gekleurd licht en je tot rust komt door ontspannende geluiden. Word een onderdeel van een compositie die alle zintuigen inspireert – de symfonie van douchen.

EINDELOZE MOMENTEN OM VAN WATER TE GENIETEN

AquaSymphony componeert water. In al zijn wonderbaarlijke vormen. Zo fijn als zeemist. Zo stimulerend als een waterval. Geniet er van op honderden verschillende manieren. Componeer en dirigeer jouw eigen watermuziek. Met AquaSymphony kun je jouw perfecte douchemoment creëren.

Ontdek AquaSymphony

F-DIGITAL DELUXE: TIJD OM JOUW PERSOONLIJKE SPA TE CREËREN

Creëer je eigen, persoonlijke, op maat gemaakte spa-ervaring met GROHE F-digital Deluxe. Deze dynamische, multisensoriële douche stimuleert al je zintuigen en transformeert jouw badkamer tot een weelderige ruimte voor lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn. De intuïtieve GROHE F-digital Deluxe-app stelt je in staat om je eigen combinatie van licht, geluid en stoom te ontwerpen - met een touchscreen of draadloze Bluetooth-verbinding – voor een unieke spa-ontsnapping in je eigen huis.

CHROMOTHERAPIE VOOR DE ZIEL

Maak jouw douche-ervaring perfect af door je te omringen met een gordijn van kleur.

MAAK GEBRUIK VAN DE HELENDE WERKING VAN EEN STOOMBAD

Milde stoom, al lang bekend om zijn vele positieve effecten, is nu beschikbaar in jouw douche.

LAAT JE LEIDEN DOOR DE MUZIEK

Laat het geluid van jouw favoriete muziek zich vermengen met de muziek van het spetterende water.

EEN VERBAZINGWEKKEND FEEST VOOR DE ZINTUIGEN BINNEN HANDBEREIK

Een ingenieuze app maakt het geheel compleet. De F-digital Deluxe basiseenheid en een Apple of Android mobiel apparaat met de GROHE SPA-app zorgen voor een perfecte bediening van het licht, geluid en zelfs stoom, naast individuele modules. Laat de show maar beginnen.

Ontdek F-Digital Deluxe

NU IS HET JOUW TIJD