GROHE Wastafel

Wastafel-assortiment

Sta jij er wel eens bij stil hoe vaak je de wastafel gebruikt? Het is een hele belangrijke plek in huis en ook nog eens de eyecatcher in de badkamer. Het is daarom erg belangrijk dat je goed nadenkt over de keuze van de wastafel, de wastafelkraan en bijbehorende accessoires.

Bij GROHE vind je de wastafel in het formaat, de stijl en de vorm die het beste past bij jouw badkamer om je het ultieme comfort en genot te bezorgen. Kies jouw favoriete wasbak, wastafelkraan eengreepsmengkraan, 2-gats wastafelkraan of 3-gats wastafelkraan, sensorkraan of accessoire voor een kleine renovatie of een complete verbouwing van de badkamer. Ga je voor een chromen wastafelkraan of kies je voor kleur? Met de handige productfilters vind je gegarandeerd het ideale ontwerp voor jouw complete GROHE wastafel!

Wastafel uitkiezen
Je staat iedere dag voor de wastafel. Om te scheren, om je op te maken of om gewoon even je handen te wassen. En gebruik je de wastafel alleen of staat er iedere ochtend een heel gezin te dringen om een plekje aan de wasbak? Als je een nieuwe wastafel uitzoekt heb je de keuze uit verschillende stijlen en maten. Met een GROHE-wastafel haal je gegarandeerd kwaliteit, design en comfort in huis.

Wastafelkraan
Met ons brede assortiment badkamerkranen zijn we er zeker van dat jij het ideale product vindt voor jouw wastafel. GROHE biedt de perfecte balans tussen geavanceerde techniek, gebruiksgemak en grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Kies voor een reguliere wastafelkraan, een wandgemonteerde kraan of een opzetkraan. En heb je liever een eenhendelmengkraan of ga je voor de klassieke variant met twee draaiknoppen? Of ga voor de nieuwste technische toepassing met een sensorkraan. Jouw wens wordt werkelijkheid.

Wasbak
Voor iedere stijl badkamer is een geschikte GROHE-wasbak te vinden. De stijl van het keramiek varieert van moderne tot klassieke vormen. Kies voor een opzetwastafel of een inbouwwastafel. Maak een statement met strakke lijnen van de GROHE Cube serie. Maak je badkamer tot een thuisspa met de Essence serie. De Euro Ceramic serie is vooral gericht op praktisch dagelijks gebruik en het keramiek van de Bau serie heeft een zachte en hedendaagse uitwerking op de badkamer. Je vindt gegarandeerd jouw stijl!

Opzetwastafel
De opzetwastafel past zowel in een eigentijds design als in een klassiek ontwerp. Door de waskom met kraan op een fraai meubel naar keuze te plaatsen pas je de wastafel volledig aan op je eigen voorkeur. Laat de creativiteit de vrije loop!

Eenhendelmengkraan
De eenhendelmengkraan is de meest gangbare kraan in de moderne badkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, is de watertemperatuur en het watervolume soepel met een hendel te bedienen. Stem de temperatuur van het water gemakkelijk af op jouw wensen. De geavanceerde techniek van GROHE is ontworpen voor jouw gemak.

Sensorkraan
De nieuwste infrarood technologie is binnen handbereik met de sensorkranen van GROHE. Houd simpelweg je hand voor de sensor voor stromend water. De touch-free producten zijn te verkrijgen in alle stijlen, soorten en maten.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste wastafel en kraan gevonden? Schaf hem dan snel aan via de dichtstbijzijnde sanitairspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (sanitair)webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van het wastafelproduct naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.