wastafel met stijvolle 2-gats mengkraan

GROHE 2-Gats mengkranen: stijl en prestatie ineen

2-Gats wastafelkranen worden steeds populairder. In het uitgebreide en gevarieerde assortiment van GROHE, met heel veel verschillende stijlen en kleuren, vind je de wastafelmengkraan die perfect in jouw nieuwe badkamer past.

Modern ingerichte badkamer met 2-gats wastafelkranen

Voordelen van 2-gats wastafelkranen

Zoals de naam al zegt, hebben 2-gats wastafelkranen twee gaten; één voor de handgreep en de andere voor de kraanuitloop. Bij een 2-gats wastafelkraan wordt warm en koud water vooraf gemengd, waarna het water via de kraanuitloop naar buiten stroomt. Een 3-gats wastafelkraan heeft de uitloop in het midden en aan weerszijden knoppen of hendels voor warm en koud water; daarom zijn er drie gaten nodig.

2-Gats wastafelkranen kunnen aan de muur gemonteerd worden met één gat voor de hendel en het andere gat voor de kraanuitloop. Ze zijn ideaal als je zelf wilt bepalen waar je de bedieningshendel wilt plaatsen omdat je kunt kiezen of je de hendel links of rechts van de kraan wilt monteren.

Moderne badkamer met matte of glanzende 2-gats wastafelkranen

Ruime keus aan verschillende designs

GROHE heeft voor elke badkamer een passende wastafelkraan, dus het is gemakkelijk om je designdromen waar te maken. We hebben een heel uitgebreid assortiment met uiteenlopende mogelijkheden waarbij elke kraan zorgt voor een specifieke uitstraling in je badkamer.

Vind je het mooi om beide componenten van de 2-gats wastafelkraan gecombineerd op een plaat aan de wand te monteren? Kies dan voor de hoekvormige Allure 2-gats wastafelkraan. Of heb je de componenten liever apart? Kies dan voor de Essence 2-gats wastafelkraan.

Misschien kies je voor een gebogen, buisvormige of rechthoekige kraanuitloop. Maar heb je al nagedacht over de vorm van de bedieningshendel? Er zijn bijvoorbeeld designs waarbij de hendels horizontaal uitsteken zoals bij de Eurocube Joy 2-gats wastafelkraan, maar ook designs met verticale hendels, zoals bijvoorbeeld bij het eerder genoemde Essence model. De Allure Brilliant 2-gats wastafelkraan zie je niet elke dag. Dit kant-en-klare ontwerp is heeft een unieke vorm en is een echte eye catcher in je badkamer.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat het juiste formaat niet beschikbaar is voor jouw badkamer: onze 2-gats wastafelkranen zijn er in small, medium en large. Het is dus geen probleem om de juiste maat te vinden.

De minimalistische benadering van GROHE zie je ook in onze 2-gats wastafelkranen terug. Om aan te geven in welke richting de hendel voor warm of koud water moet worden gedraaid, zijn de kranen voorzien van eenvoudige stippen of lijnen in rood en blauw. Zo blijft alle aandacht gevestigd op de prachtige vormgeving van de kranen.

Welke kleur past het beste bij jouw badkamerinrichting? Chroom, Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (brons), Nickel, SuperSteel of Hard Graphite (antraciet)? Elk product is afgewerkt met de GROHE StarLight chromen afwerking, waardoor de kranen stralend schoon blijven. Zie je toch vingerafdrukken op de kraan? Je veegt ze er gemakkelijk vanaf en je kraan glanst weer als nieuw.

Maar misschien hou je niet van te veel glans in je badkamer en kies je liever voor mat. Alle GROHE kleuren zijn ook verkrijgbaar in een matte uitvoering.

mooie 2-gats mengkraan voor wastafel badkamer

Waterbesparende functies met GROHE

Een 2-gats wastafelmengkraan zou geen GROHE-product zijn als hij niet vol zou zitten met handige functies. Met de geïntegreerde GROHE AquaGuide verstelbare mousseur kun je de sproeihoek van de uitloop gemakkelijk en nauwkeurig aanpassen. Op die manier kun je de waterstraal richten zoals jij wilt en voorkom je spetteren.

De GROHE SilkMove technologie zorgt voor een soepele bediening van de greep voor uiterste precisie, zelfs na jarenlang gebruik.

Bovendien zijn de kranen uitgerust met de GROHE EcoJoy technologie, die het waterverbruik reduceert tot 5,7 l/min en zorgt voor een perfecte doorstroming. De waterbesparende technologie vermindert het waterverbruik met maar liefst 50%. De waterstraal is net zo krachtig maar het milieu wordt minder zwaar belast.

Voor meer informatie over duurzaamheid en hoe GROHE daaraan bijdraagt, bekijk je onze website.

2-gats wastafelkraan met soepele bediening

Kies de juiste kraan bij GROHE

Soepele bediening, minder waterverbruik en geweldige designs? Dat is waar GROHE naar streeft, dus je hoeft niet verder te zoeken naar de perfecte 2-gats wastafelkraan. Ben je op zoek naar andere GROHE producten die qua design perfect aansluiten op je nieuwe kraan? Bekijk dan onze andere producten uit dezelfde serie. Zo ontwerp je een harmonieuze en stijlvolle badkamer.

BADKAMER BROCHURE