GROHE en duurzaamheid

GROHE en duurzaamheid

GROHE is wereldmarktleider op het gebied van sanitair. Streven naar de hoogste mate van duurzaamheid vormt een integraal en essentieel onderdeel van GROHE’s DNA en vormt naast kwaliteit, technologie en design de kernwaarde van het merk. GROHE streeft voortdurend naar een volledig duurzame benadering die in gelijke mate gericht is op de vastgestelde kernactiviteiten van medewerkers, leveranciers, klanten, processen, producten en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Duurzame ontwikkelingsdoelen

GROHE houdt zich intensief bezig met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Onze focus ligt op de onderstaande 3 strategische pijlers.

Saniaire voorzieningen voor iedereen

Sanitaire voorzieningen voor iedereen

Tegen 2025 het levensonderhoud van 100 miljoen mensen verbeteren door middel van sanitaire en hygiënische initiatieven.

Duurzame consumptie en productie

Duurzame consumptie en productie

Tegen 2050 de nul CO2-uitstoot van woon- en lifestyleoplossingen en activiteiten bereiken en een toonaangevende fabrikant worden op het gebied van duurzaamheid.

Gelijkheid voor iedereen

Gelijkheid voor iedereen

Tegen 2020 zal LIXIL binnen de gehele organisatie een cultuur van diversiteit en inclusie tot stand brengen.

CO2-voetafdruk verminderen

GROHE streeft er altijd naar om duurzaamheid te vergroten en niet alleen met betrekking tot de eigen productie. Wij maken gebruik van intelligente technologieën om consumenten te helpen hun persoonlijke CO2-voetafdruk te minimaliseren. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Lees dan onze tips die je helpen om water en energie te besparen en ontdek de waterbesparende producten van GROHE die je daarbij kunnen helpen. Ook vind je meer informatie over GROHE’s duurzame productie en onze projecten om de onvermijdelijke CO2-uitstoot te compenseren.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie