Voordat een druppel een overstroming wordt. GROHE SENSE LEKDETECTIE

Het GROHE Sense systeem spoort niet alleen lekkages op, maar stopt ze ook waardoor ernstige waterschade wordt voorkomen. Deze smart home- apparaten zijn 24/7 verbonden met een app, die je op de hoogte houdt waardoor je huis veiliger is dan ooit.

CONTROLE OVER JOUW WATERVOORZIENING IN HUIS – 24 / 7

WATERSCHADE: HET NUMMER 1 PROBLEEM IN HUIS!

54 % van de huishoudens krijgt te maken met waterschade in huis.***

Check de feiten over waterschade

TALLOZE WATERSCHADES ZIJN AL VOORKOMEN

‘’Gelukkig was ik er op tijd bij, anders had het water zich een verdieping lager verspreidt over de net gerenoveerde vloer.’’

Oliver Black, Duitsland

Lees de verhalen van onze tevreden klanten
Vrieling

Vertrouwd door verzekeringsmaatschappijen

Vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen geloven in de betrouwbare lekdetectie systemen van GROHE voor in jouw huis.

Lees welke verzekeringsmaatschappijen samenwerken met GROHE

DE BOUWSTENEN VAN GROHE SENSE

GROHE SENSE: DE SLIMME WATERSENSOR

GROHE Sense detecteert lekkages, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt meteen problemen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden.

Lees meer over GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD, DE SLIMME WATERBESTURING

Houdt je waterverbruik bij, spoort microlekkage op* en sluit bij een gebroken/gesprongen leiding de watertoevoer automatisch af. Met GROHE Sense Guard heb je eindelijk complete controle over je watervoorziening.

Lees meer over GROHE Sense Guard

GROHE SENSE APP, VOOR WATERMANAGEMENT

De slimme GROHE Sense smart home app vormt de basis van allerlei daarop aangesloten GROHE producten. De app biedt directe feedback rond de watersituatie bij jou in huis- waar je ook bent op elk moment van de dag.

Lees meer over de GROHE Sense App

BEKROONDE SMART HOME OPLOSSING

HOOGWAARDIG ONTWERP EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De GROHE Sense en de GROHE Sense Guard hebben meerdere prijzen gewonnen op het gebied van innovatie, technologie en ontwerp.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN!

BEN JIJ EEN INSTALLATEUR?

Kom erachter hoe jij je bedrijf kan laten groeien met behulp van de nieuwe beveiligingsoplossingen en hoe je deze producten kunt installeren!

Ga verder naar de installateurspagina

BEN JIJ EEN VERZEKERAAR?

Lees meer over het aanbod van GROHE voor verzekeraars en zakelijke samenwerkingen.

Ga verder naar de verzekeraarspagina

* Een microlekkagetest wordt één keer per 24 uur uitgevoerd. Leidingmateriaal, het volume en andere eigenschappen van het leidingsysteem kunnen het resultaat beïnvloeden. Detectie van microlekkage is in de meeste gevallen beperkt tot het koudwatersysteem. Combineer met GROHE Sense om de potentiële luchtvochtigheidsverhoging te controleren.

** GROHE definieert een leidingbreuk als een compleet gat of scheur in het waterleidingsysteem, wat resulteert in onbedoelde lekkage van water. Detectiesnelheid is afhankelijk van het watergebruiksprofiel in het huis, waardoor de tijdspanne voor het afsluiten aanzienlijk kan verschillen. Bereik hogere detectiesnelheid door de installatie te combineren met GROHE Sense op kritieke locaties.

***Bron: The ConsumerView, januari 2017, Quantitative Assessment Europe.