Kwaliteit van GROHE

Word samen oud. Geniet van kwaliteit

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitzegel. Al onze productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze onze fabriek verlaten.

In ons levensechte testlaboratoria in het Zwarte Woud, worden de GROHE producten genadeloos en tot het uiterste getest. Hier moeten onze kranen, thermostaten en alle andere onderdelen de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik doorstaan - met name met hard water. En het loont dat we in dit proces beter presteren dan onze eigen en internationale kwaliteitsnormen. De GROHE kwaliteit gaat veel verder dan de normale levenscyclus van een artikel. En mocht een bepaald product niet langer worden gevoerd, dan blijven de vervangende onderdelen gedurende een periode van tien jaar beschikbaar.

KIWI certificering

KIWA productcertificering voor GROHE producten

Productcertificering door KIWA, een onafhankelijke, geaccrediteerde keuringsinstantie, geeft gebruikers van een product het gerechtvaardigde vertrouwen dat het product aan vooraf vastgestelde eisen voldoet. De eisen aan de eindproducten liggen vast in een BRL (beoordelingsrichtlijn) en komen tot stand in samenspraak met alle betrokken partijen: producenten, afnemers, KIWA zelf en een College van Deskundigen op een bepaald vakgebied. KIWA houdt bovendien toezicht op op de kwaliteitsbewaking van GROHE waardoor onze producten steeds voldoen aan de gestelde eisen.