Thermostaatkraan GROHE

Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan mag niet ontbreken in de badkamer van nu. Het biedt je een stukje veiligheid, comfort en waterbesparing. Een thermostaatkraan mengt het water voor je douche of bad snel op de gewenste temperatuur. Thermostaatkranen zijn er voor het vullen van je bad of voor gebruik in je douche. Je kan eenvoudig je huidige douchekraan of badkraan vervangen voor een thermostaatkraan. Laat je informeren en inspireren over de diverse mogelijkheden.

Voor elke badkamer een geschikte thermostaatkraan

Thermostaatkraan grohe

Douche-
thermostaat

Met een GROHE thermostaatkraan sta je nooit meer onverwachts onder een koude douche als iemand anders in huis warm water gebruikt. Ontdek ons aanbod!

Douche thermostaatkraan
Bad thermostaatkraan

Bad-
thermostaat

Nooit meer zoeken naar de gewenste watertemperatuur voor je bad. Met een thermostaatkraan is dat een fluitje van een cent. Wel zo veilig voor kinderen!

Bad thermostaatkraan
Waterbesparende thermostaatkraan

Waterbesparende
thermostaat

In de douche kan je veel besparen op water en energie. Een thermostaatkraan helpt jou daarbij. Ontdek hoe een thermostaatkraan dat doet.

Waterbesparende thermostaat
 Thermostaatkraan kubus

Alle thermostaat-
series

GROHE heeft thermostaatkranen in allerlei designs, prijsklassen en met diverse handige functies. Ontdek ze allemaal en kies jouw favoriete thermostaatkraan.

Thermostaatkraan series

Wat is jouw ideale thermostaatkraan?

Laat je inspireren door onze thermostaatkranen

Thermostaatkraan GROHE

Thermostaatkraan assortiment

Bekijk alle thermostaatkranen die GROHE te bieden heeft. Zowel inbouw als opbouw. En voor bad en douche. Maak gebruik van de de handige filters en vind zo jouw ideale product!

Bekijk het thermostaatkraan assortiment
Brochure

Brochure

Blader door onze brochure en laat je inspireren door het brede aanbod aan GROHE-thermostaatkranen. Geniet van de keuzevrijheid en creëer een unieke sfeer in jouw badkamer.

Blader door de brochure

De voordelen van een thermostaatkraan

Kind in bad

Het gebruik van een thermostaatkraan heeft meerdere voordelen. We vatten ze graag voor je samen:

Bereik snel de gewenste watertemperatuur. Dat is het grote voordeel van het gebruik van een thermostaatkraan. Het koude en warme water worden gemengd op de temperatuur die jij wenst. En wel binnen een fractie van een seconde. Dat is nog eens comfortabel genieten.

Geen kans op verbranding. GROHE thermostaatkranen hebben een SafeStop knop zodat kinderen de kraan niet per ongeluk voorbij de 38˚C kunnen draaien en zich verbranden. Sommige thermostaatkranen beschikken ook nog over een Cooltouch oppervlak die nooit te heet wordt om aan te raken.

Bespaar water en energie. Met een thermostaatkraan verbruik je geen onnodige liters water bij het zoeken naar de juiste watertemperatuur. En ze beschikken over een EcoButton waarmee je tot wel 50% op je water bespaart.

Ook interessant voor jou

Is je oog al gevallen op een mooie thermostaatkraan? Wellicht ben je op zoek naar een inbouwthermostaatkraan, of zoek je juist een mooie bijpassende doucheset. Of je gaat voor een douchesysteem waarbij de thermostaatkraan al geïntegreerd is. De keuze is aan jou!

ONTDEK MEER

Discover bathroom stories in Grohe X

Ontdek meer over GROHE X

Find out more about the benefits of thermostats on GROHE X