Opbouwdouche

Met een douchesysteem van GROHE zet je jouw plannen eenvoudiger om in realiteit dan je van tevoren voor mogelijk hield. Een opbouw regendouche geeft jouw badkamer in een keer een luxe uitstraling, zonder dat de wand opengebroken hoeft te worden. Of je nou een complete nieuwe badkamer gaat ontwerpen of jouw huidige badkamer een nieuwe look wil geven: een douchesysteem is hoe dan ook een perfecte oplossing. Geniet van een zomerse regenbui uit de brede hoofddouche, of spoel je haar uit, of maak de douche schoon met de handdouche. En de ideale douchetemperatuur is altijd gegarandeerd dankzij de bijbehorende thermostaatkraan. Van plannen naar genieten kan zo eenvoudig zijn!

Deze douchesystemen zijn toch om verliefd op te worden?

Welke douchesysteem is jouw favoriet? Bekijk onze series:

RAINSHOWER SMARTCONTROL
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Rainshower SmartControl

EUPHORIA SMARTCONTROL
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Euphoria SmartControl

RAINSHOWER
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Rainshower

EUPHORIA
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Euphoria

TEMPESTA
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Tempesta

VITALIO JOY
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Vitalio Joy

VITALIO START
DOUCHESYSTEEM

Bekijk Vitalio Start

Advies bij aanschaf van een opbouwdouche

Douche-keuzehulp

Het kan best lastig zijn om uit het grote aanbod opbouwdouches een juiste keuze te maken. Onze keuzehulp helpt jou daarbij! Beantwoord een paar simpele vragen en wij tonen jou de producten die het beste aansluiten bij jouw wensen. Makkelijk toch?

Start de douche-keuzehulp

Benodigde warmwatercapaciteit

Je kunt je voorstellen dat deze luxe douches in sommige situaties een andere warmwaterinstallatie vereisen dan een traditionele douchekop. Het is aan te bevelen om vóór de aanschaf eerst de benodigde warmwatercapaciteit te checken.

Tips bij aanschaf van een douche

Uitgelicht: GROHE Rainshower SmartControl regendouche

Haal het maximale uit je douche met een GROHE SmartControl regendouche opbouw. Of je nu een volledig nieuwe badkamer gaat maken of je douche van een upgrade wil voorzien, SmartControl opbouw biedt je nauwkeurige, intuïtieve bediening voor een regendouche-ervaring die op jouw behoeften is afgestemd.

De intuïtieve druk- draaiknoppen maken de SmartControl douches uniek. Met de knoppen pas je moeiteloos het watervolume en de temperatuur aan, kies je de gewenste douchestraal en schakel je tussen hoofd- en handdouche.

De thermostaatkraan beschikt over een handige tray waar je zeep en shampoo op kunt zetten. Deze doucheset heeft echt alles wat je nodig hebt om de ontspannende regendouche te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd!

Met een SmartControl regendouche opbouw wordt elk detail van de doucheset verzorgd. Dat betekent dat het creëren van een spa-achtige doucheruimte bij je thuis een fluitje van een cent is.

Ontdek Rainshower SmartControl douchesystemen

Wanneer geniet jij van je nieuwe douchesysteem?

Ook interessant voor jou

Hopelijk ben je enthousiast geworden over ons opbouwdouche aanbod. Voor welke GROHE douche je ook gaat, genieten is gegarandeerd!

Jouw mening is belangrijk!

Heb jij ervaring met een GROHE douchesysteem of thermostaatkraan? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Schrijf een beoordeling
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie