Accessoires voor je keuken

Maak jouw keuken compleet met de keukenaccessoires van GROHE. Van inbouw prullenbak, tot zeepdispenser en glazen. Bij GROHE vind je gegarandeerd het geschikte accessoire, passend bij jouw keuken. Ook als je in het bezit bent van een GROHE Red kokend waterkraan of een GROHE Blue filterkraan vind je hier jouw bijbehorende accessoires zoals filters en CO2 flessen. En vergeet ook het bijpassende GROHE Red theeglas of de GROHE Blue waterfles niet! Met de handige productfilters vind je gegarandeerd de perfecte toevoeging aan jouw keuken. Zo ervaar jij ultiem gebruiksgemak!

Zeepdispenser
Een mooie GROHE zeepdispenser in je keuken is niet alleen functioneel, maar ook een stuk stijlvoller en duurzamer dan een plastic variant. Maak een keuze uit ons ruime assortiment zeepdispensers en kies zelfs uit de vele kleuropties.

Filters, CO2-flessen en glazen
Dankzij onze GROHE Red en Blue kranen tap je altijd schoon bruisend of kokend water. Voor bruisend water heb je een Co2 fles nodig en voor puur gefilterd drinkwater heb je ons filter nodig. Bovendien bespaar je op plastic flessen met onze drinkflessen en je serveert je hete en gefilterde water met ons assortiment aan glazen, theeglazen en karaffen.

Inbouw prullenbak
GROHE helpt je effectief je afval te scheiden. Onze inbouw prullenbakken passen in iedere keuken. Je monteert het frame in het keukenkastje om eenvoudig je vuilnis weg te gooien.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste keuken accessoires gevonden? Schaf ze dan snel aan via de dichtstbijzijnde keukenspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (keuken)webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van het accessoire naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt kopen.