WATERBEVEILIGINGSSYSTEEM VOOR JOUW BEDRIJF EN EIGENDOMMEN

Het runnen van een bedrijf of het bezitten van een eigendom brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Dat betekent uiteraard extra zorgen. Dus waarom niet één zorg elimineren? Met een slim waterbeveiligingssysteem bescherm jij je pand tegen de verwoestende gevolgen van waterschade en investeer je in je eigen gemoedsrust.

Waterschade en overstromingen kunnen grote gevolgen hebben voor bedrijven. Niet alleen de kosten van beschadigde voorraad, inventaris en hulpstukken, maar ook de tijd die nodig is om de waterschade te herstellen, waarbij het dagen of zelfs weken kan duren voordat de reparaties beginnen. Voor verhuurders kan dit zorgen dat er voor huurders een nieuw onderkomen moet worden gevonden terwijl de reparaties worden uitgevoerd. En natuurlijk brengen waterschade en overstromingen risico's met zich mee voor de gezondheid en veiligheid van werknemers en klanten.

Erger nog; waterlekken en waterschade houden zich niet aan kantooruren! Daarom is het een goed idee van een bedrijf of een verhuurder om een waterbeveiligingssysteem te hebben dat tijdig op eventuele problemen kan wijzen en zélfs de watertoevoer op afstand kan laten afsluiten voordat een waterlek verandert in een kostbare commerciële ramp.

KLEINE BEDRIJVEN, WINKELS, RESTAURANTS – NOOIT MEER DE DEUREN MOETEN SLUITEN VANWEGE WATERSCHADE

Niet alleen veroorzaakt een waterlekkage kosten voor het eigendom en je voorraad, het zorgt er ook voor dat je de deuren voor meerdere dagen moet sluiten! Met GROHE's waterbeveiligingssysteem kunnen dergelijke onaangename situaties worden voorkomen door het waterlek te detecteren en automatisch water af te sluiten voordat er aanzienlijke schade ontstaat.

GROHE Sense-watersensor en GROHE Sense Guard zijn geschikt voor zakelijke omgevingen, afhankelijk van het aantal aanwezige badkamers en keukenapparatuur.

Panden met een beperkt aantal sanitaire voorzieningen:

  • een winkel,
  • een kleiner kantoor,
  • een restaurant,
  • een dokterspraktijk,
  • en andere soortgelijke panden.

Eén persoon die de waterstroom onder zijn of haar beheer heeft, kan beslissingen maken over het afsluiten van water. Het beheer van het watersysteem wordt uitgevoerd via een smartphone-app.

Neem contact met ons op voor een passende oplossing

BOUWPLAATSEN – GEEN WATERSCHADE MEER DOOR INSTALLATIEFOUTEN

Iedereen is naar huis en de bouwlocatie ligt er 's nachts verlaten bij. Maar er is een fout opgetreden bij de installatie van de leidingen en aansluitingen en plotseling lekt het water urenlang voordat ook maar iemand het in de gaten heeft. Kapot materiaal moet worden vervangen, extra kosten moeten worden gedekt en er treedt een vertraging op in het bouwschema. Met GROHE Sense Guard kunnen waterlekken worden geminimaliseerd met een automatische uitschakeling van het water voordat dit enorme schade veroorzaakt.

GROHE Sense Guard bevat automatische beveiliging in het geval van een leidingbreuk of een buitensporige hoeveelheid waterafvoer - de slimme waterregelaar kan deze gebeurtenissen detecteren en automatisch water uitzetten. Zelfs zonder Wi-Fi-verbinding biedt het apparaat deze basisfunctionaliteit wanneer hij op elektriciteit is aangesloten en op de waterleiding is geïnstalleerd.

Neem contact met ons op voor een passende oplossing

VASTGOEDEIGENAREN - BESCHERM JE VASTGOEDWAARDE DOOR WATERSCHADE TE BEPERKEN

Ben je een eigenaar van zakelijk of residentieel vastgoed? Mogelijk heb je deze al voorzien van rookmelders om vroegtijdig de oorzaak van brand op te sporen en aanzienlijke schade te voorkomen. Wat dacht je ervan om nog een stapje verder te gaan en je vastgoed te beschermen met een waterbeveiligingssysteem? Als water enkele uren of zelfs dagen stroomt voordat een lek wordt ontdekt en gestopt, kan dit aanzienlijke en langdurige negatieve effecten op het gebouw veroorzaken. Met GROHE waterbeveiligingssysteem wordt water automatisch uitgeschakeld wanneer een waterlek wordt gedetecteerd, voordat dit aanzienlijk waterschade kan veroorzaken.

Houd er rekening mee dat het GROHE waterbeveiligingssysteem momenteel alleen kan worden geïnstalleerd op gebouwen waarvan de grootte van de sanitaire voorzieningen vergelijkbaar is met die van een enkele gezinswoning.

Neem contact met ons op voor een passende oplossing