nickel badkamer sfeerbeeld

Nickel kranen voor je badkamer en keuken

Kranen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven - elke keer als we een kraan opendraaien, vinden we het vanzelfsprekend dat er water uitkomt. Bij GROHE zorgen we ervoor dat je elke dag op je kraan kunt vertrouwen. Dat is zo vanzelfsprekend dat je bijna zou vergeten dat ze er zijn. Maar gelukkig zijn de GROHE Nickel kranen zo ontworpen dat ze prachtig staan in elke badkamer, keuken of toiletruimte en dus ook echt wel opvallen. We combineren schoonheid met gebruiksgemak om je stijlvolle en inspirerende opties voor verschillende ruimtes te bieden. GROHE heeft je keuzemogelijkheden vergroot en heeft kranen, douches en accessoires beschikbaar in een prachtige reeks kleuren. Voeg een vleugje luxe toe met glanzend Nickel of ga voor een kraan in vintage stijl met een afwerking van geborsteld Nickel.

Kraan nickel polished

Subtiel en traditioneel

Wanneer je kiest voor Nickel kranen, een Nickel douche of bijpassende accessoires, kies je voor een subtiele, meer traditionele uitstraling. Uitzonderlijke kwaliteit wordt gecombineerd met organische elementen en geven een heldere zuiverheid en een natuurlijke warme uitstraling aan elk interieur. Of je nu inspiratie zoekt voor je badkamer of keuken, het assortiment biedt GROHE geborsteld Nickel wastafelkranen, GROHE geborsteld Nickel thermostaatkranen en nog veel meer. Er is ook een uitgebreid assortiment GROHE Nickel producten met een afwerking in hoogglans. De producten gaan mooi samen met andere elementen in je interieur en geven je badkamer of keuken een rustgevende, uitnodigende uitstraling.

Kraan stan

Accentueer je Nickel kranen met opvallende kleurcombinaties

Onze lichtgrijze Nickel kleur brengt een natuurlijke, organische sfeer in je huis, die goed te combineren is met natuursteen, licht beton, of marmer. Donkere stenen tegels vormen de ideale achtergrond voor je Nickel en geborsteld Nickel kranen. Lichtgekleurde muren zorgen voor een mooi contrast. Kies voor donkerder meubilair en matzwarte accessoires om de lichtgrijze kleur van de Nickel kranen te accentueren. Met designklassiekers accentueer je de verfijnde, klassieke tint van de kranen. Warme verlichting en pure materialen zoals accessoires van doorschijnend glas dragen bij aan het heldere en harmonieuze gevoel dat deze kleurafwerking geeft. Met het Brushed Nickel GROHE assortiment creëer je jouw droombadkamer of -keuken.

Kraan nickel keuken

Langdurige schoonheid

Schoonheid mag dan misschien vervagen, maar dit geldt niet voor GROHE Nickel kranen. Elk GROHE product wordt beschermd door onze high-tech PVD coating, wat betekent dat de producten er heel lang mooi uit blijven zien. PVD, of Physical Vapour Deposition, is een proces dat door GROHE wordt gebruikt om keuken- en badkamerkranen een afwerking te geven die zorgt voor schitterende kleuren en uitzonderlijke duurzaamheid. Producten met deze coating zijn tien keer beter bestand tegen krassen dan chroom en het oppervlak is drie keer harder. Het maakt niet uit hoelang je je GROHE producten gebruikt en hoe vaak je ze schoonmaakt; de coating zal niet loslaten of vervagen. De prachtige Nickel kranen zien er nog jarenlang schitterend uit.

Kran lopend nickel

Innovatie en traditie

Door voor GROHE te kiezen, kies je voor vooruitstrevende producten waarbij grenzen verlegd worden met innovatieve technologieën. GROHE combineert al decennialang kwaliteit en design zonder daarbij de toekomst en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Waarom zou je niet meegaan met de innovatieve oplossingen van GROHE en kiezen voor een duurzame toekomst?

Aan jou de keus

Onze stijlvolle Nickel en geborsteld Nickel kranen, douchekoppen en accessoires, zullen prachtig in je nieuwe badkamer of keuken staan. Neem de tijd om ons gehele assortiment te bekijken. Je kunt op onze website de locaties van onze showrooms en verkooppunten vinden. Daarna is de keuze aan jou! Creëer je ideale interieur met onze inspirerende kleuren en zorg voor een unieke uitstraling in je woning.