Toilet assortiment

Het toilet is een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine. Je wil comfort en gemak ervaren tijdens het toiletbezoek, maar ook hygiëne is van groot belang. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw optimale toilet. In ons ruime assortiment vind je het product dat jij nodig hebt om je ideale toiletruimte samen te stellen. Ga je voor klassiek of modern? Voor basic of uitgebreide luxe? Of ben je op zoek naar een specifieke serie? Met de handige productfilters vind je gegarandeerd de toiletpot, het inbouwreservoir, het bedieningspaneel, het bidet, de fonteinkraan of het accessoire voor jouw project.

Toilet uitkiezen

Als je een nieuwe wc wil samenstellen sta je voor meerdere keuzes waarbij design, comfort en hygiëne worden afgewogen. Komt het toilet in een aparte ruimte of wordt het onderdeel van de badkamer? En ga je voor een bidet of niet? Waar je ook voor kiest, GROHE heeft voor iedere stijl en wens het juiste product.

Toiletpot
Ontdek de eindeloze combinaties van het GROHE-sanitair en maak een keuze uit onze mooie toiletpotten. Kies voor een elegante wc-pot uit de Essence-serie. Ga voor uitgesproken vierkante vormen met het keramiek van de Cube-serie. Het Bau-sanitair is veelzijdig en past in ieder toilet en iedere badkamer. En het onderscheidende design van de Euro-serie is geschikt voor iedere moderne wc of badkamer. Bovendien sluiten alle toiletpotten naadloos aan op het overige sanitair uit onze series, zoals bidets, wastafels en baden.

Inbouwreservoir
Als je kiest voor een inbouw wc, kies je voor vrijheid en ruimte. Met een slim installatiesysteem wordt het waterreservoir in de muur achter het toilet geïnstalleerd, waardoor het toilet een strak en schoon aanblik krijgt. Combineer een fraai hangend toilet, een onzichtbaar wc-reservoir en een bijpassend bedieningspaneel en creëer zo jouw stijlvolle toilet.

Bedieningspaneel
Schoonheid zit in details en dat geldt zeker voor de GROHE-drukplaat. Alle stijlen en formaten van de bedieningsplaat zijn te vinden in ons assortiment en met de GROHE Colors Collection heb je meer keuzevrijheid dan ooit dankzij de stijlvolle kleuren. Met de Dual Flush technologie bespaar je water bij het doortrekken zonder dat je het merkt.

Douche-wc
Combineer de luxe voordelen van toilet en bidet door de slimste nieuwe toepassingen van het douche-toilet. De douche-toilet is beschikbaar in twee uitvoeringen. De GROHE Sensia Arena komt met een breed scala aan functies die persoonlijke hygiëne naar een hoger niveau tillen. De GROHE bidetzitting maakt de voordelen van het douche-toilet toegankelijk. De wc-bril met bidet is met de hand te bedienen en biedt ultiem comfort. Deze wc-bril is op een normale toiletpot te bevestigen.

Bidet
GROHE biedt bidets in diverse stijlen. Onze series beschikken altijd over een toiletpot en een bidet waardoor ze qua stijl mooi op elkaar aansluiten. Naast keramiek in alle uitvoeringen zijn er diverse variaties van de bidetkraan.

Fonteinkraan
Het wassen van de handen is essentieel na iedere toiletbeurt om hygiëne en gezondheid te waarborgen. In de wc is het daarom belangrijk om een kleine wasbak met wastafelkraantje te hebben. Kies voor de nieuwste sensorkraan of een klassiek wastafelfonteintje. Voor iedere stijl is een fontein en fonteinkraan te vinden.

Accessoires
Een toilet is pas af als de accessoires zijn toegevoegd. Een toiletrolhouder, handdoekenhouder, zeepdispenser of toiletborstel zorgen voor een hygiënische ervaring. Onze accessoires zijn verkrijgbaar in stijlvolle vormen en kleuren.

Waterbesparend toilet
Behalve een hygiënische omgeving moet het toilet ook de beste prestaties leveren in duurzaamheid. De waterbesparende wc’s van GROHE verbruiken tot de helft minder water dan gewone toiletten door de dual-flush toepassing. Kies lagere spoelvolumes voor meer waterbesparing!

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste toilet, bidet, closetrolhouder en fontein(kraan) gevonden? Schaf ze dan snel aan via de dichtstbijzijnde installateur, sanitairspecialist of bouwmarkt, óf online in een van de (sanitair)webshops. Via onze store locator vind je het dichtsbijzijnde verkooppunt. Of kijk op de pagina van het toiletproduct naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.