GROHE gezien op tv

Gezien op tv

GROHE is regelmatig te zien op tv als partner van diverse woonprogramma's. Kijkers worden geinspireerd met de laatste interieurtrends, creatieve ideeën en schitterende metamorfoses. Daarbij maken ze gebruik van onze producten. De ene keer gaat het om een totale make-over van een badkamer, dan weer van een toilet of we vervangen alleen de keukenkraan voor een upgrade en meer functionaliteit. Bekijk hier de resultaten van de diverse programma's en afleveringen en laat je inspireren!

GROHE in de Grote Huisverbouwing
GROHE in Eigen huis en tuin

De Grote Huisverbouwing 2021/2022

In de Grote Huisverbouwing gaat het team iedere week aan de slag met een nieuwe metamorfose waarbij interieurdesigner Leonie Hendrikse en creatief uitvoerder Albert Stokkers verrassende plannen maken. Het complete huis van woonkamer tot zolder, van badkamer tot hal met toilet, wordt flink onderhanden genomen. Bekijk de mooie resultaten waarin GROHE producten staan te schitteren.

De Grote Huisverbouwing afleveringen

Eigen Huis en Tuin 2020/2021

In het klusprogramma Eigen Huis & Tuin zijn de mooiste huis- en tuinverbouwingen te zien. Er komen allerlei metamorfoses, toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourselfs voorbij. Ook GROHE was vorig seizoen regelmatig te zien. Bekijk hier de mooie resultaten en ontdek jouw favoriete GROHE producten in de diverse afleveringen.

Eigen Huis & Tuin afleveringen