GROHE in de Grote huisverbouwing

Gezien bij
De Grote Huisverbouwing

Dit jaar is GROHE sponsor van De Grote Huisverbouwing (zondag om 18.00 uur op SBS) waarin kijkers worden geïnspireerd, de laatste interieurtrends naar voren komen en er creatieve ideeën worden getoond. GROHE is als partner te zien in 13 afleveringen.

Ben je geïnspireerd geraakt of wil je inspiratie opdoen en wil je de gebruikte producten uit de afleveringen nog even rustig bekijken? Wij hebben voor elke aflevering alle producten overzichtelijk op een rijtje voor je gezet. Klik voor meer informatie over de producten op de bijbehorende link.

AFL. 1 - 24 oktober - Etten-Leur

In deze aflevering krijgt de badkamer van Sam en Fee een complete make-over. Creatief uitvoerder Albert Stokkers koos voor langwerpige tegels waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Ook heeft hij gebruik gemaakt van een hoge kast naast de wastafel, en een lage kast onder de wastafel, zodat Tessa meer opbergruimte heeft. De badkamer is een ruimte geworden die goed bij het gezin past.

De GROHE Essence wastafel en -wastafelkraan sluiten qua design en functie perfect bij elkaar aan. Met het Euphoria douchesysteem met royale hoofddouche is genieten gegarandeerd. En de Essentials accessoires zorgen voor de perfecte finishing touch.

Essence waskom 450 mm
Essence wastafelmengkraan XL-size
Rainshower SmartActive 150 doucheset
Grohtherm 1000 thermostaatkraan
Essentials handdoekhouder
Essentials haak
Essentials handdoekring

AFL. 2 - 31 oktober - Maarssen

De badkamer van Trudy en Jacob is na 20 jaar flink versleten. Ze willen graag het wellness-gevoel terugkrijgen. Albert weet hier wel raad mee en pakt ook gelijk het toilet aan.

In de badkamer zorgen de GROHE Essence XL wastafelkranen voor een luxe uitstraling. Met het Euphoria 260 douchesysteem geniet je van 3 verschillende straalsoorten uit de royale hoofddouche. De Essentials accessoires zorgen voor de perfecte finishing touch in zowel de badkamer als het toilet. De wc staat in het teken van duurzaamheid. Goede hygiëne en gemak mogen daarom niet ontbreken. Het toilet is daarom voorzien van de innovatieve GROHE Sensia Arena douche-wc en een GROHE Bau infraroodkraan.

Essence wastafelmengkraan XL-size
Euphoria 260 douchesysteem
Essentials accessoires
Essence wandcloset met Essence wc-zitting
Sensia Arena douche-wc
Bau infraroodkraan
Euro Ceramic fontein

AFL.3 - 7 november - Almere

Jean en Danielle wonen met veel plezier in hun jaren 80 woning, maar het toilet verdient nog wel wat aandacht. Interieur Designer Leonie Hendrikse weet als geen ander hoe zij ook deze ruimte tot een plaatje kan maken.

Het toilet is volledig ingericht met GROHE producten. In de hoofdrol vind je de GROHE Sensia Arena douche-wc die zorgt voor zachte, natuurlijke reiniging met alleen water i.p.v. toiletpapier. Ook heel hygienisch is de Bau Cosmopolitan E infraroodkraan. De infraroodsensor detecteert handbewegingen, zodat het water alleen stroomt wanneer het nodig is. Dit zorgt voor een luxe gevoel en je bespaart kostbaar water en energie. Het geheel wordt mooi afgemaakt door de GROHE Essentials accessoires.

Sensia Arena douche-wc
Nova Cosmopolitan bedieningsplaat
Euro Ceramic fontein
Bau Cosmopolitan E infraroodkraan
Essentials accessoires

AFL.4 - 14 november - Sneek

Tessa heeft sinds kort de sleutel van haar koopwoning. De toilet en badkamer zijn een doorn in haar oog. Hier weten duizendpoot Albert en interieurontwerpster Leonie wel raad mee! De badkamer en het toilet krijgen een volledige make-over met een tijdloos design.

Tessa geniet vanaf nu in haar badkamer van de royale Euphoria 310 regendouche met thermostaatkraan, een Essence toiletpot met softclose zitting en accessoires uit de Essentials lijn. In de toiletruimte vind je ook een Essence toiletpot met softclose zitting en Essentials accesoires. Handen wassen kan bij de Euro Ceramic fontein en stijlvolle Universal toiletkraan. Kers op de taart is de multifunctionele GROHE Red kokend waterkraan in Tessa's keuken. Zo heeft ze direct kokend heet water tot haar beschikking.

Euphoria 310 douchesysteem met thermostaatkraan
Essence wastafelmengkraan M-size
Essentials accessoires
Euro Ceramic fontein
Universal toiletkraan
GROHE Red kokend waterkraan

AFL.5 - 21 november - Velserbroek

Robin en Danielle zijn in 2020 de trotse eigenaren geworden van een gezellig rijtjeshuis. Maar het toilet en de badkamer zijn écht toe aan een make-over. Na de verbouwing hoeven Robin en Danielle niet meer bang te zijn dat de voegen het begeven en de kranen gaan lekken. Ze kunnen genieten van een moderne badkamer en toilet.

De GROHE Essence kranen in Brushed Cool Sunrise (goud) geven de badkamer een unieke uitstraling. Met de innovatieve bediening van het SmartControl douchesysteem pas je moeiteloos het volume en de temperatuur van het water aan. Genieten is gegarandeerd! De gouden accessoires zijn de finishing touch van deze unieke badkamer.

Essence wastafelmengkraan M-size
Euphoria SmartControl regendouche
Nova Cosmopolitan bedieningsplaat
Essentials accessoires
Euro ceramic wandcloset met Euro ceramic wc-zitting
Euro Ceramic fontein
Concetto fonteinkraan

AFL.6 - 28 november - Amsterdam

Guido woont inmiddels al 7 jaar in hartje Amsterdam, dolgelukkig met zijn eerste eigen appartement. Maar met de keuken is hij minder blij. Het creatieve team onder leiding van Albert Stokkers en Leonie Hendrikse verbouwen de keuken en maken er een echt mannenhuis van, met sfeer.

De nieuwe woonkamer en open keuken nodigen uit tot gezellige avondjes met vrienden en familie. Eyecatcher in de keuken is de GROHE Red kokend waterkraan waarmee je diret kokend heet water hebt. Ideaal voor een kopje thee, maar ook handig bij het koken van pasta, het blancheren van groente, of het ontvetten van pannen.

GROHE Red kokend waterkraan

AFL. 8 - 12 december - Zwolle

Sinds 2 maanden wonen Michel en Katja, samen met hun hondje in een echte gezinswijk in Zwolle. De badkamer willen ze graag verbouwen, maar bij het aanvragen van offertes krijgen ze iedere keer te horen dat er eind volgend jaar pas plek is…Gelukkig heeft hoofdklusser Albert eerder plek in zijn agenda!

De GROHE Essence wastafelkraan en thermostaatkraan in Hard Graphite (antractiet) geven de badkamer een moderne uitstraling. Met de Rainshower SmartActive doucheset is het elke dag genieten van 3 straalsoorten. De bijpassende accessoires zijn de finishing touch van deze prachtige badkamer. De kraan en accessoies in het toilet zijn ook uitgevoerd in de Hard Graphite kleur.

Essence wastafelmengkraan M-size
Rainshower SmartActive glijstang en handdouche
Skate Cosmopolitan bedieningsplaat
Essentials accessoires
Euro ceramic wandcloset met Euro ceramic wc-zitting
Euro Ceramic fontein
Universal fonteinkraan

AFL.9 - 19 december - Amstelveen

Er is hard gewerkt aan de split level woning van Sacha en Jan Bernard in Amstelveen. Styliste Leoni zorgde voor meer verbinding tussen de verschillende verdiepingen en creëerde meer sfeer mede met behulp van de Oosterse accessoires die Sacha heeft verzameld toen ze in Azië woonde.

Het toilet was aan vervanging toe en dat is nu een sfeervolle ruimte in het huis geworden dankzij de warme kleur. De Euro Ceramic toiletpot en het Euro Ceramic fontein zorgen voor een uniforme uitstraling. Het Skate Cosmopolitan bedieningspaneel, de Universal toiletkraan en de Essentials accessoires zorgen voor een moderne uitstraling. De keuken is voorzien van de handige GROHE Red kokend waterkraan waarmee je direct kokend heet water hebt.

Euro ceramic wandcloset met Euro ceramic wc-zitting
Skate Cosmopolitan bedieningspaneel
Euro Ceramic fontein
Universal fonteinkraan
Essentials accessoires
GROHE Red kokend waterkraan

AFL.11 - 2 januari - Almere

Om het échte mannenhuis van Johan in Almere-Buiten te voorzien van een warmere uitstraling was de hulp van styliste Leonie hard nodig. Leonie wist weer een mooie selectie te maken in kleur- en meubelgebruik waardoor er een prachtige combinatie gecreëerd is tussen een warme, maar toch ook mannelijke, en stoere uitstraling in de woning.

Maar niet alleen de woonkamer van Johan werd aangepakt, ook de toiletruimte kwam aan bod. Deze straalt nu rust en comfort uit door de lichte kleuren die hierin zijn toegepast. De Euro Ceramic toiletpot en het Euro Ceramic fontein zijn een goede match. Samen met Het Skate Cosmopolitan bedieningspaneel, de Concetto fonteinkraan en de Essentials accessoires die ervoor zorgen dat de toiletruimte niet alleen tijdloos is, maar ook stijlvol!

Euro ceramic wandcloset met Euro ceramic wc-zitting
Skate Cosmopolitan bedieningspaneel
Euro Ceramic fontein
Concetto fonteinkraan
Essentials accessoires

AFL.13 - 16 januari - Oegstgeest

In deze laatste aflevering van het seizoen gaat het team aan de slag bij Hubert, Laurentijn en hun drie kinderen thuis in Oegstgeest. Zij worden in het zonnetje gezet met een prachtige home make-over waarbij de keuken en toiletruimte zeker niet overgeslagen worden.

De keuken heeft na de make-over een moderne uitstraling gekregen door het marmeren keukenblad in combinatie met de GROHE Red kokend waterkraan in Velvet Black. Met de GROHE Red hoeven zij nooit meer te wachten op kokendheet water én laat dat nou perfect uitkomen in het drukke gezinsleven van Hubert en Laurentijn! In de toiletruimte is gekozen voor een opvallend en kleurrijk tegelwerk wat een échte eyecatcher is. De Euro Ceramic toiletpot, Universal fonteinkraan en Essentials accessoires sluiten mooi aan op deze eyecatcher en creëren juist net weer die eenheid die deze nodig heeft.

Grohe Red in Velvet Black
Euro ceramic wandcloset met Euro ceramic wc-zitting
Universal fonteinkraan
Essentials accessoires