GROHE bad

Bad series

Een bad uitzoeken moet je niet onderschatten. Ze zijn er in vele soorten, maten en materialen. En aangezien het bad een prominente plek in de badkamer inneemt, is het belangrijk dat je er goed over nadenkt. En dan wil je er natuurlijk ook een mooie, functionele badkraan bij. GROHE heeft niet alleen kranen maar ook baden en ander sanitair in haar assortiment. Wij zijn van mening dat een allesomvattend assortiment vanuit één merk bijdraagt aan een uniforme uitstraling. Daarom biedt GROHE alle producten die je nodig hebt om jouw ideale badruimte samen te stellen. Ontdek onze Essence baden en de badkranen uit de diverse series en kies jouw ideale producten uit.

Badkuip

De baden uit de Essence serie ogen luxe en comfortabel, wat wil je nog meer! Deze keramiekcollectie heeft alles wat je nodig hebt om een plaats voor ontspanning en bezinning te creëren. Het assortiment is uitgebreid: van vrijstaande baden tot wandgemonteerde baden. De baden zijn gemaakt van duurzaam titanium-staal, waardoor het bestand is tegen deuken, krassen, chemicaliën en UV-licht. Dit materiaal houdt ook de warmte langer vast, waardoor het badwater langer warm blijft. En de baden zijn volledig recyclebaar.

Badkraan

GROHE beschikt over een zeer breed assortiment badkranen. Er is veel meer om uit te kiezen dan je waarschijnlijk zou verwachten. Zo verschillen de kranen niet alleen qua design en functionaliteit, maar ook qua montage. Zo kun je denken aan een strakke inbouwkraan waarbij je alleen het hoognodige voor de muur ziet. Of aan een luxe viergats badrandcombinatie waarbij 4 elementen worden gecombineerd zoals de greep, de baduitloop, de douchekop en de omstelling waarmee je kiest tussen baduitloop en douchekop. De meest bekende kranen zijn de reguliere badmengkraan en de thermostatische badkraan. Die monteer je gewoon op de muur. Bekijk alle mogelijkheden in onderstaande series.