Allure Brilliant

Allure Brilliant

Als een diamant.

Stevige vlakken, intrigerende hoeken en uitgesneden details. Allure Brilliant illustreert de absolute precisie die alleen kan worden bereikt door jarenlange ervaring en een niet aflatende passie voor innovatie. Complex zonder ingewikkeld te zijn. De veelzijdige kranen geven een nieuwe dimensie aan badkamerdesign en aan water..

Showrooms en installateurs

ONTDEK ALLURE BRILLIANT

Strak, helder en briljant

De serie is dynamisch, hedendaags en verfijnd. De heldere lijnen en hoeken van de kranen uit de GROHE Allure Brilliant serie zijn een weerspiegeling van een schitterende diamant. De uitgesneden details en intrigerende hoeken geven de producten uit de Allure Brilliant serie een glanzende uitstraling die perfect past bij hedendaagse badkamers waar kranen en mengkranen het middelpunt vormen. De unieke opening aan het einde van de uitloop geeft een kijk op het stromende water. Het aanzetten van de kraan voelt daardoor iedere keer weer speciaal.

Een uitgebreid aanbod van maten en afwerkingen

Van klein tot groot en wand- of randgemonteerd: GROHE Allure Brilliant heeft alles wat je nodig hebt om het design van je badkamer tot een succes te maken. Als je op zoek bent naar architectuur en luxe douchen, dan past de Allure Brilliant serie helemaal bij jou. De serie bevat ook een vloergemonteerde baduitloop en een uitloop voor bad en douche. Ook kun je kiezen uit verschillende nieuwe afwerkingen en kleuren. De GROHE Allure Brilliant serie heeft alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

Oogverblindende prestaties

De glanzende buitenkant van GROHE Allure Brilliant sluit aan op de innovatieve en betrouwbare Duitse techniek die aan de binnenkant zit. Dankzij de innovatieve GROHE SilkMove cartouche ben je jarenlang verzekerd van een soepele en precieze bediening van de waterstroom en de temperatuur.

Allure Brilliant accessoires

Allure Brilliant accessoires zijn gebaseerd op een modulair concept met verwisselbare elementen. Ze zorgen voor de finishing touch in de badkamer.

De zuivere vormen worden geaccentueerd door de glanzende chroomlaag.

Productvarianten

ALLURE BRILLIANT DESIGN

GROHE biedt je een ruime keuze aan bijbehorende douche- en badaccessoires.

F-digital deluxe

F-digital deluxe

Collectie bekijken
Rainshower F-series

Rainshower F-series

Collectie bekijken
Euphoria Cube

Euphoria Cube

Collectie bekijken
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Collectie bekijken