GROHE Colors

GROHE Colors Collectie - Complete badkamer in kleur

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking. Eén van belangrijkste kenmerken van de GROHE Colors collectie is het feit dat je de complete badkamer kunt inrichten in kleur: van kranen, douche, accessoires en bedieningspaneel tot zelfs de montagedelen.

Voor welke kleur ga jij?

Naast chroom bestaat de GROHE Colors collectie uit diverse andere prachtige kleurdesigns. De donkergrijze kleur van Hard Graphite is een stijlvol accent in je huis, de afwerking geeft een unieke en stoere uitstraling. Het past altijd goed bij materialen zoals beton of licht hout. SuperSteel is een matte afwerking voor een traditionele uitstraling die prachtig is in combinatie met marmer of hout. Of maak een statement met Cool Sunrise (goud). De glanzende variant voor ultieme luxe en de matte voor een hippe vintage look. Warm Sunset (brons) accentueert sfeervolle badkamers en geeft een prachtige schittering. Past bij donkere stenen, marmer of beton. Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

Naar het Colors assortiment

Laat je inspireren!

Wie kan mij helpen bij de aanschaf en/of het ontwerp van mijn badkamer?

Geen mens is hetzelfde. De ene persoon ontwerpt en regelt zijn/haar badkamer graag zelf. Terwijl de andere persoon graag advies en/of hulp nodig heeft om de juiste keuzes te maken bij het ontwerp. Wat je behoefte ook is, GROHE heeft gespecialiseerde partners die je graag verder helpen bij jouw droombadkamer:

Showrooms

Ben je nog in de oriënterende fase en heb je hulp en/of advies nodig bij het ontwerp van je badkamer? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een van deze showrooms. De adviseurs helpen je graag verder met advies en ontwerp van jouw droombadkamer.

Webshops

Weet je al precies wat je wilt hebben en heb je verder geen hulp nodig? Dan kan je in deze webshops terecht om alles voor je complete badkamer aan te schaffen. Mocht je toch nog hulp en/of advies nodig hebben dan kan je altijd contact opnemen met hun adviseurs.

Langdurig perfecte afwerking met pvd

Om de hoogste kwaliteit en beste afwerking te kunnen garanderen, produceert GROHE de Colors producten op basis van haar bewezen Physical Vapor Deposition (PVD) proces. Dit innovatieve proces zorgt niet alleen voor een nog bredere kleurkeuze, maar biedt tegelijkertijd ook een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasbestendiger is dan een gegalvaniseerde finish. Zo blijven je GROHE Colors producten lang mooi om naar te kijken. De prachtige look in je badkamer blijft dus jarenlang mooi en stijlvol.

GROHE Colors verkooppunten
vtwonen minimorfose
#showyourgrohe binnenkijkers

Verkooppunt in de buurt

Ben je enthousiast geworden over het GROHE Colors assortiment en wil je graag persoonlijk advies? Bekijk de producten in het echt in een showroom bij jou in de buurt en laat je informeren over de mogelijkheden in jouw badkamer!

Vind verkooppunt

Vtwonen minimorfose

Samen met vtwonen gaf GROHE 2x een badkamerminimorfose met groots resultaat weg. De geluksvogels kregen GROHE Colors badkamerproducten, uitgekozen door een vtwonen-stylist. Bekijk snel het eerste eindresultaat en zie wat kleur kan doen!

Ontdek de eerste minimorfose

#Showyourgrohe

Hoe leuk is het om binnen te kijken bij mensen thuis om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer? Wij hebben prachtige foto’s verzameld van de badkamers van onze fans, zodat jij kan zien hoe GROHE-producten worden toegepast. Kleur is populair!

#Showyourgrohe