GROHE wastafelkraan

Wastafelkraan

We gebruiken de wastafelkraan elke dag. Maar dat betekent niet dat deze kraan saai hoeft te zijn - integendeel! Bij GROHE is ons doel om in je badkamer ware pracht samen te brengen met comfortabel gebruik. Ook met ons assortiment wastafelkranen streven we naar dit doel. Bekijk onze collecties en laat je inspireren - jouw droombadkamer ligt binnen handbereik!

Wastafelkranen voor elke denkbare toepassing

Voor iedereen een geschikte GROHE wastafelkraan

Het maakt niet uit welke wastafel je hebt, wat je specifieke installatiewensen zijn of van welke stijl je houdt, GROHE heeft sowieso een geschikte wastafelkraan voor je. Van hoge kranen tot wandgemonteerde kranen en kranen voor opzetwastafels. Zo zijn we er zeker vandat jij het ideale product vindt.

In de moderne woning zijn wastafelmengkranen met één hendel tegenwoordig de standaard. Hoogwaardige en betrouwbare, maar toch eenvoudig en gemakkelijk te bedienen GROHE ééngreepskranen zoals de Eurostyle Cosmopolitan zijn een uitstekende keuze voor vrijwel elke badkamer. Daarnaast bieden wij verschillende sensor kranen voor je wastafel aan om je badkamer een futuristisch tintje te geven.

Als je de traditionele aanpak van aparte grepen voor warm en koud water verkiest, dan hebben wij ook de beste opties voor jou. Voor een beetje extra stijl en flair bieden wij immers twee- en driegats wastafelkranen aan. Deze combineren de vertrouwdheid van twee aparte grepen met het comfort en gemak van een moderne mengkraan. De Atrio wastafelkranen zijn daar een schitterend voorbeeld van.

Wastafelkranen in alle stijlen

Kies jouw stijl uit onze designcollecties

Als het gaat om badkamerinrichting, beseffen we dat naast de functie, de vormgeving een cruciaal aspect is. Daarom bieden wij je uitgebreide designcollecties aan waaruit je kunt kiezen bij het zoeken naar een nieuwe kraan voor je wasbak of wastafel. Ze hebben elk hun eigen karakter en esthetische stijl, zoals Cosmopolitan of Contemporary, waardoor je je complete badkamer kunt afstemmen op je persoonlijke smaak.

Liefhebbers van minimalistisch design zullen bijvoorbeeld zeker aansluiting vinden bij de Lineare-collectie door de combinatie van twee basisvormen: de cilinder en de rechthoek. Ze zijn perfect geschikt voor de moderne badkamer. De Grandera-collectie spreekt dan weer mensen aan die een voorliefde hebben voor tijdloze, klassieke ontwerpen met een vleugje extravagantie.

Kleine badkamer? Geen probleem! Zelfs als je een kleine wastafel hebt, of gewoon een klein design verkiest, kun je nog steeds genieten van deze prachtige collecties. GROHE biedt je een enorme flexibilteit, het staat je vrij om de grootte van je kraan te kiezen, van een extra kleine wastafelkraantjes tot extra grote. Lees hier meer over alle maten die GROHE je kan bieden.

Bekijk hier alle wastafelkranen series

Voordelen van een GROHE wastafelkraan

  • Eenvoudig te monteren dankzij het GROHE QuickFix installatiesysteem
  • Indrukwekkende verscheidenheid aan installatie- en stijltypes, geschikt voor vrijwel elke toepassing. Inclusief ééngreepsmengkranen, sensor kranen, wandgemonteerde kranen, 2-gats wastafelkranen en 3-gats wastafelkranen, en nog veel meer
  • Verkrijgbaar in verschillende ontwerpstijlen en kleurafwerkingen, zodat je je ideale badkamer kunt creëren
  • Een combinatie van toonaangevende technologieën zorgt ervoor dat jouw wastafelkraan gegarandeerd lang perfect zal werken

Toonaangevende technologie in je wastafelkraan

Net als alle GROHE-producten zetten onze wastafelkranen de standaard binnen de sector van moderne badkamerontwerpen. Onze collecties bieden een schat aan functies en technologieën, ontworpen om jouw comfort te verbeteren, de levensduur van je kraan te verlengen, water te besparen en nog veel meer. De badkamerkranen van GROHE maken het eenvoudiger en handiger dan ooit om de door jou gewenste waterstroom en temperatuur in te stellen. Wanneer je onze kranen ook gebruikt, het is telkens probleemloos. Hieronder sommen we slechts enkele van de toonaangevende technologieën in onze wastafelkranen op.

GROHE SilkMove bediening van de wastafelkraan

GROHE SilkMove

Het gevoel dat je krijgt als je een GROHE kraan bedient is uitzonderlijk. GROHE kranen staan bekend om de soepele bediening. Als je de temperatuur verandert glijdt de ene keramische schijf moeiteloos en met absolute precisie over de andere. De kraan reageert dankzij GROHE SilkMove direct op je bewegingen en blijft dat zijn hele levensduur doen. De cartouche is het zenuwcentrum van iedere kraan, daarin bevinden zich de keramische schijven.

Water besparen met je wastafelkraan

GROHE WaterSaving

Minder water. Perfecte waterstroom. Producten met WaterSaving, zoals de Eurosmart wastafelkraan, zijn speciaal ontworpen om zowel water- als energieverbruik te verminderen. Het beste aan WaterSaving? Dit betekent helemaal geen prestatievermindering. GROHE-technologie brengt het waterverbruik met ruim 50% terug en zorgt toch voor een perfecte waterstroom.

GROHE Starlight

Het gebruik van de StarLight technologie op het oppervlak van onze kranen zorgt ervoor dat ze hun prachtige glans jarenlang behouden. De afwerking van onze producten is ontworpen om extreem bestand te zijn tegen vuil en tot tien keer beter bestand te zijn tegen krassen, waardoor ze extra duurzaam én gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovendien is StarLight beschikbaar in het hele kleurenspectrum binnen het GROHE-assortiment, evenals in de matte of glanzende chroomafwerkingen.

Soepele bediening van je wastafelkraan

Feathercontrol

Regel moeiteloos de temperatuur en het watervolume van je kraan. Net als bij SilkMove biedt de GROHE FeatherControl cartridge je ultieme precisie en controle bij het gebruik van onze joystick wastafelmengkranen, zoals de Eurodisc Joy. De ultramoderne gecoate keramische schijven en innovatieve afdichting garanderen een zijdezachte werking en een bredere stroom- en temperatuurregeling.