Keuken
Een ultieme keukenervaring met GROHE

De keuken is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden, om te koken, eten en ontspannen. De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van je keuken. Een kraan wordt gebruikt van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat, of je nu de waterkoker of het koffiezetapparaat vult, je handen wast, groenten en fruit schoonmaakt, een emmer vult of de afwas doet. Daarom is het erg belangrijk dat je keukenkraan en spoelbak aan jouw wensen voldoen. GROHE biedt het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en op de consument toegesneden functies gecombineerd worden met design van buitengewone klasse. Geniet van de ultieme GROHE-keukenervaring.

Producten voor jou

Het spoelgedeelte in de keuken wordt vaak gebruikt. Hoe fijn is het dan als je elke dag kan genieten van een mooi design en perfecte functies. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod aan keukenkranen, spoelbakken en accessoires. We bieden ze zelfs in mooie trendy kleuren!

GROHE Red

Een GROHE Red kokend waterkraan geeft zowel warm en koud als kokend heet water. Gemak dient de mens!

GROHE Blue

Een GROHE Blue keukenkraan filtert en koelt kraanwater en voegt naar smaak koolzuur toe.

Keukenkraan

GROHE heeft een breed assortiment keukenkranen in alle stijlen, maten en trendy kleuren. Kies jouw favoriet!

Spoelbak

Een spoelbak van GROHE is een perfecte combinatie van innovatief design en moderne functionaliteit.

Afvalbak

Afvalbakken van GROHE passen in iedere keuken. Afval scheiden wordt op deze manier een simpele taak.

Zeepdispenser

Met de GROHE zeepdispenser heb je altijd een stijlvolle accessoire die perfect past bij je keukenkraan.

Accessoires

Vind het juiste accessoire voor jouw Red of Blue keukenkraan. Van filter en CO2 fles tot glazen en drinkflessen.

PRAKTISCHE KENMERKEN

GROHE watersystemen en keukenkranen voldoen aan al je wensen. Gebruiksvriendelijke producten en ingenieuze details maken het verschil. Meer keuze, meer comfort en meer flexibiliteit. Daarom is het zo plezierig om onze producten te gebruiken.

Professionele vormgeving en -eigenschappen

Geef je dagelijkse taken een flinke boost met de GROHE-serie professionele en uittrekbare handdouches. Profiteer van meer bewegingsruimte voor maximaal gemak, en op veel modellen kun je ook wisselen tussen twee straalsoorten voor nóg meer flexibiliteit.

GROHE K7 keukenkraan

GROHE Colors

Vooral in de keuken waar materialen lang mee moeten gaan, onderscheiden uitstekende, zeer resistente afwerkingen zich van gewoon goede afwerkingen. GROHE biedt diverse keukenkranen in trendy, krasbestendige afwerkingen.

Ontdek GROHE Colors

GROHE ZERO (Lood+Nikkel VRIJ)

Dankzij de geavanceerde binnenste waterwegen komt het water niet in contact met lood en nikkel. Verkrijgbaar in de volgende series: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus Concetto, Essence New.

Ontdek Eurosmart met GROHE Zero technologie

GROHE EASYTOUCH

GROHE EasyTouch-kranen kun je aan- of uitzetten met een simpele aanraking van de pols of elleboog. Geen vettige vingerafdrukken meer en geen gehannes om met je elleboog de greep aan het draaien te krijgen.

Ontdek Minta Touch

ONTDEK MEER

Learn about Future Ready Kitchens on GROHE X