Keuken assortiment

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en op de consument toegesneden functies gecombineerd worden met design van buitengewone klasse. Geniet van de ultieme GROHE-keukenervaring.

GROHE assortiment

PRAKTISCHE KENMERKEN

GROHE watersystemen en keukenkranen voldoen aan al je wensen. Gebruiksvriendelijke producten en ingenieuze details maken het verschil. Meer keuze, meer comfort en meer flexibiliteit. Daarom is het zo plezierig om onze producten te gebruiken.

K7 keukenmengkraan

KRACHTIGE HANDDOUCHE FUNCTIES

Geef je dagelijkse taken een flinke boost met de GROHE-serie professionele en uittrekbare handdouches. Profiteer van meer bewegingsruimte voor maximaal gemak, en op veel modellen kun je ook wisselen tussen twee straalsoorten voor nóg meer flexibiliteit.

Ontdek de Eurocube keukenkraan

SUPERSTEEL

Om goed te functioneren moet keukenapparatuur tegen een stootje kunnen. Het SuperSteel-oppervlak van GROHE voldoet hier ruimschoots aan. Deze innovatieve PVD-coating is maar liefst tien keer meer krasbestendig dan chroom.

Ontdek Essence SuperSteel

GROHE ZERO (Lood+Nikkel VRIJ)

Dankzij de geavanceerde binnenste waterwegen komt het water niet in contact met lood en nikkel. Verkrijgbaar in de volgende series: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus Concetto, Essence New.

Ontdek Eurosmart met GROHE Zero technologie

GROHE EASYTOUCH

GROHE EasyTouch-kranen kun je aan- of uitzetten met een simpele aanraking van de pols of elleboog. Geen vettige vingerafdrukken meer en geen gehannes om met je elleboog de greep aan het draaien te krijgen.

Ontdek Minta Touch