<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
K7

K7

Professioneel design & praktische eigenschappen.

Professionele vormgeving en -eigenschappen, de K7 serie heeft het allemaal. Het strakke, elegante design en de praktische eigenschappen maken K7 keukenkranen zeer aantrekkelijk voor culinaire experts die alleen met het beste genoegen nemen. Een gebogen spiraal begeleidt de uittrekbare handdouche, welke is voorzien van een mousseur met een brede straal. Met de ovale greep, kun je de temperatuur en de waterstroom nauwkeurig regelen. Je kunt kiezen uit twee verschillende afwerkingen. GROHE StarLight® chroom geeft het design een elegante, moderne uitstraling, terwijl SuperSteel de kracht en pure luxe van de serie belichaamt.

Showrooms en installateurs

Keuken

Keukenmengkraan
K7
Keukenmengkraan
31379000
€ 1.200,00
Adviesprijs incl. btw
Keukenmengkraan
K7
Keukenmengkraan
31379DC0
€ 1.561,00
Adviesprijs incl. btw
Keukenmengkraan
K7
Keukenmengkraan
32950000
€ 1.247,00
Adviesprijs incl. btw
Keukenmengkraan
K7
Keukenmengkraan
32950DC0
€ 1.621,00
Adviesprijs incl. btw

K7 keukenkranen

In de keuken zijn vakmanschap en timing zeer belangrijk. Professionele koks weten dit beter dan wie ook. Daarom is bij de ontwikkeling van de GROHE K7 serie advies gevraagd aan professionals en zijn onze kranen zo ontworpen dat ze voldoen aan alle wensen van amateurkoks. Op de vraag wat bij GROHE K7 kranen belangrijk is, functionaliteit of uiterlijk, kunnen we een duidelijk antwoord geven: allebei! De GROHE K7 functioneert zo goed dat je alle aandacht kunt richten op wat je aan het doen bent. De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Je kunt bovendien heen en weer switchen tussen de gewone en douchestraal zonder dat je de kraan eerst dicht hoeft te draaien.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Met de GROHE K7 herdefiniëren we het middelpunt van je keuken. Met de GROHE K7 Semi-Pro Medium, krijg je het minimalistische, high-end design evenbeeld van de K7 Semi-Pro kraan, maar dan in een compacter formaat.

De GROHE K7 Semi-Pro Medium combineert perfecte schoonheid met functionaliteit. De professionele sproeier kan uitgetrokken worden, gedraaid worden over 360° en met een hand bediend worden. Bovendien geven de hoge boog en de over 140° draaibare arm genoeg bewegingsruimte voor de volledige gootsteen. Ook kan je makkelijk wisselen tussen de sproeistraal en de mousseurstraal zonder dat je het water moet dichtdraaien.