Regendouches van GROHE

Regendouche

Creëer thuis een luxe douche-ervaring met de regendouche sets van GROHE. Verkrijgbaar in verschillende vormen, stijlen en afmetingen. Elk ervan ontworpen met jouw welzijn en plezier in gedachten. Met zoveel stijlopties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de regendouche te integreren in elk badkamerontwerp. Regendouchekoppen in ronde, vierkante of ovale vorm; in L-formaat of XL-formaat; aan het plafond gemonteerd of wandgemonteerd. Het maakt niet uit welke je kiest. Je kunt er zeker van zijn dat elke regendouche van hoge kwaliteit is, lang meegaat en een rustgevende en luxe regenstraal biedt. De regendouche sets van GROHE zijn niet alleen voorzien van een luxueuze hoofddouche, maar ook van een handdouche. Deze zijn handig en makkelijk in gebruik, ideaal voor als je bijvoorbeeld wilt douchen zonder je haar nat te maken. Deze combinatie van hoofd- en handdouche zorgt voor de ultieme douche-ervaring!

Voor welk type regendouche ga jij?

Inbouwdouche

Inbouwdouche

Wanneer je de luxe hebt dat je jouw douche vanaf nul kan ontwerpen, is een GROHE inbouw regendouche een fantastische optie.Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, bieden deze douches meer ruimte en een overzichtelijke, nette aanblik. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler.

Inbouwdouches
Opbouwdouche

Opbouwdouche

Misschien droom je al lang over het vervangen van je oude douche. Als je een nieuwe badkamer of een renovatie plant, is een GROHE opbouw-regendouche de ideale oplossing. Het op de wand gemonteerde douchesysteem maakt plaatsen eenvoudig en het resultaat is verbluffend. En dankzij de geïntegreerde thermostaatkraan is de ideale douchetemperatuur altijd gegarandeerd.

Opbouwdouches
Combinatiedouche

Combinatiedouche

De GROHE combi-regendouches geven je volledige flexibiliteit, aangezien dit systeem diverse inbouwopties en mogelijke combinaties biedt. De leidingen die de thermostaatkraan met de hoofddouche verbinden zitten in de wand. Bepaal zelf waar je de thermostaatkraan wilt plaatsen en combineer met andere hand- en hoofddouches van GROHE om jouw eigen douche-ervaring te creëren.

Opbouw- en inbouwcombinaties

Regendouche inspiratie

Advies bij aanschaf van een regendouche

Regendouche keuzehulp

Welke regendouche past bij jou?

Heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Aan de hand van een aantal vragen adviseren wij je de regendouche set die het beste aansluit bij je behoeftes!

Start de douche-keuzehulp
Regendouche aanschaftips

Tips bij aanschaf van een regendouche

Je kunt je voorstellen dat deze luxe regendouche sets in sommige situaties een andere warmwaterinstallatie vereisen dan een traditionele douchekop. Lees hier de tips!

Tips bij aanschaf

Uitgelicht: GROHE SmartControl regendouche

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos elk onderdeel van je douche bedient, zodat je ontspannen kunt genieten van de perfecte douche-ervaring. Dankzij een intelligent ontwerp met een perfect gevoel voor details garandeert GROHE SmartControl maximaal doucheplezier.

GROHE SmartControl springt in jouw badkamer direct in het oog en combineert een intuïtieve besturing met het ultieme douchegenot. Met een draai aan de knop kan je het juiste volume kiezen en de ideale watertemperatuur, en met een druk op de knop kan je de stralen selecteren waar je van wilt genieten om jouw persoonlijke douche-ervaring te creëren.

Ontdek GROHE SmartControl

Ook interessant voor jou

Hopelijk ben je enthousiast geworden over ons regendouche aanbod. Voor welke GROHE douche je ook gaat, genieten is gegarandeerd!