GROHE SMARTCONTROL Regendouche Jouw revolutionaire manier om van water te genieten

Als je opzoek bent naar meer doucheplezier en optimaal wilt genieten van een regendouche die je helemaal kunt instellen naar jouw persoonlijke voorkeuren dan is een SmartControl douchesysteem echt iets voor jou. GROHE SmartControl heeft een innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig aan de knop van de douchestraal van de hoofddouche om het watervolume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai vervolgens weer aan de knop voor minder water. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. De SmartControl bediening slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op.

Smart control douchepaneel voor GROHE regendouche

Druk
Druk op de knop om de regendouche te starten.

Stel de kracht van je douchstraal in met de smartcontrol voor je GROHE regendouche

Draai
Draai om de sterkte van de douchestraal in te stellen van Eco tot Full Flow.

Bedien je GROHE regendouche met het smartcontrol douchepaneel

Douche
Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

SmartControl Douche keuzehulp

Keuzehulp
Vind de GROHE douche die perfect bij jou past

Een SmartControl douchesysteem is in diverse versies beschikbaar. Zo heb je een SmartControl of een Euphoria SmartControl opbouwdouche als je eenvoudig je huidige douche wilt uitwisselen voor een nieuwe SmartControl regendouche. Ben je van plan op je huidige badkamer te renoveren dan is een SmartControl of een Euphoria SmartControl inbouwdouche meer iets voor jou. Hierbij zijn dan alleen de essentiële onderdelen van de douche zichtbaar. De leidingen en alle technieken worden namelijk in of achter de muur weg gewerkt. Onze douchekeuzehulp helpt je graag op weg om uit te zoeken welke regendouche het beste bij jou past.

Start de douche-keuzehulp

Voor welke douchestraal ga jij?

Shampoo uitspoelen was nog nooit zo gemakkelijk door de straal van regendouche op een krachtigere stand te zetten

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SmartControl. Kies een douchestraal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Gemakkelijke switchen tussen douchestralen in je GROHE regendouche

Flexibel

GROHE SmartControl geeft jou flexibele controle - verander eenvoudig het type douchestraal voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat willt.

Vrouw onder stromende GROHE regendouchekop onder haar GROHE regendouche

Ontspannend

Relax onder de GROHE SmartControl regendouche. Alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning: Kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Ontdek de wereld van SmartControl

GROHE SmartControl biedt een scala aan verschillende combinaties en installatiemogelijkheden. Ontdek van ieder douchesysteem de specifieke specificaties en voordelen.

ONTDEK MEER

Ontdek onze GROHE-enquête die douchegewoonten onthult