Bedieningspaneel van GROHE

BEDIENINGSPANEEL

Ga jij voor een hangend toilet? Dan mag een mooi bedieningspaneel niet ontbreken. Bij de oudere wc-reservoirs (duoblok wc’s) is de drukknop onderdeel van het reservoir. Bij nieuwe wc’s is het reservoir ingebouwd in de muur en is het bedieningspaneel een los onderdeel die je bevestigt op je inbouwreservoir. Het inbouwreservoir zie je niet meer, die zit achter de muur. Maar het bedieningspaneel springt in het oog. Daarom is het extra belangrijk om een mooie uit te kiezen. GROHE heeft een breed assortiment aan bedieningspanelen in diverse designs, formaten en kleuren.

De voordelen van een GROHE bedieningspaneel

Voordelen van een GROHE bedieningspaneel

De meeste bedieningspanelen voor toilet van GROHE beschikken over een Dual Flush spoeling. Dat betekent dat hij twee knoppen heeft: een grote en een kleine. Gemiddeld gaat er met de kleine knop 3 liter spoelwater door het toilet en met de grote knop 6 liter. Een voordeel is dat je hiermee water bespaart. Zeker ten opzichte van een traditioneel toilet, waarmee je gemiddeld 12 liter water per spoelbeurt gebruikt!

Daarnaast beschikt het wc bedieningspaneel over een spoelonderbreker. Daarmee kan je de spoeling op ieder moment onderbreken als je nogmaals op de knop drukt. Nog een mooie manier om niet onnodig veel water te gebruiken.

Nog een voordeel is dat GROHE bedieningspanelen gecombineerd kunnen worden met GROHE Fresh. Dat is een onzichtbare oplossing voor toiletreiniging. Met GROHE Fresh kan je je bedieningsplaat openen en een toiletblok in je reservoir laten glijden. Toiletblokken die je aan de rand van je toiletpot hangt zijn dan voorgoed verleden tijd!

Renovatie of nieuwbouw

Houd er rekening mee dat een GROHE bedieningspaneel alleen op een GROHE inbouwreservoir past. Ga jij je toilet renoveren? Controleer dan of je al beschikt over een GROHE inbouwreservoir. Bij nieuwbouw dien je naast het GROHE bedieningspaneel dus ook een GROHE inbouwreservoir aan te schaffen.

Meer over GROHE inbouwreservoirs

Ga jij voor groot of klein?

GROHE wc bedieningspanelen zijn beschikbaar in 2 formaten: 130 mm breed x 172 mm hoog x 5 mm diep (klein bedieningspaneel) of 156 breed x 197 mm hoog x 10 mm diep (groot bedieningspaneel). Ga jij voor een minimalistisch, klein bedieningspaneel? Dan dien je die te combineren met een GROHE Rapid SLX inbouwreservoir. Ga jij voor een modern, groot bedieningspaneel? Dan combineer je hem met een GROHE Rapid SL inbouwreservoir.

Momenteel bieden wij vier series wc bedieningspanelen aan die in zowel de kleine als de grote variant beschikbaar zijn: Skate Cosmopolitan, Nova Cosmopolitan, Arena Cosmopolitan en Skate Air.

Bedieningspanelen voor urinoirs zijn beschikbaar in 1 maat: 116 mm breed x 144 mm hoog x 10 mm diep.

Geef kleur aan jouw toilet

Bedieningspaneel in kleur

Ga voor kleur in je toiletruimte, tot in het kleinste detail. Met de GROHE Colors Collection kan je jouw eigen smaak en persoonlijkheid tot leven laten komen. Voeg kleuren toe en ontwerp een onderscheidend toilet dat helemaal aansluit bij jouw stijl.

Wil je een warme, sfeervolle of liever een strakke, stoere look? Dankzij de GROHE Colors Collection kan je elke sfeer creëren. Onze bedieningspanelen zijn beschikbaar in wel 12 kleuren.

Ontdek de GROHE Colors collectie

Series bedieningspanelen voor toilet & urinoir

Skate Cosmopolitan
Beschikbaar in 2 maten en 12 kleuren

Arena Cosmopolitan
Beschikbaar in 2 maten en 12 kleuren

Nova Cosmopolitan
Beschikbaar in 2 maten en in 12 kleuren

Nova Light
Met LED-verlichting. Praktisch en stijlvol

Skate en Skate Air
Beschikbaar in drie varianten