<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE Fresh

Een schoon toilet met één druk op de knop.

GROHE bedenkt innovatieve oplossingen voor dagelijks problemen. GROHE Fresh is zo’n oplossing en maakt je badkamer nog gebruiksvriendelijker. Het beste van twee werelden: de strakke lijnen door het wegwerken van stortbakken en de continue hygiëne van toiletblokjes.

Tot nu toe was het niet mogelijk om in een reservoir een toiletblokje te plaatsen. GROHE Fresh heeft een makkelijk te openen bedieningsplaat die toegang geeft tot een verschuifbare houder die het blokje naar het reservoir transporteert. Dankzij de scharnierende plaat kost dat maar een paar seconden.

GROHE Fresh is te combineren met alle inbouwreservoirs van GROHE in combinatie met een bedieningspaneel van 156 x 197 mm, of je nu een nieuwe badkamer aanlegt of een bestaande badkamer renoveert. GROHE Fresh is verkrijgbaar in een set met bedieningsplaten van jouw keuze of als een accessoire bij je huidige inbouwreservoir en bedieningsplaat. Bij oude eservoirs hoef je alleen maar het bevestigingsframe te verwijderen, de verschuifbare houder aan de stortbak toe te voegen en het nieuwe frame te bevestigen. Maak vervolgens de slang opnieuw vast aan de bedieningsplaat. Voor inbouwreservoirs zonder de AV1 spoelklep is een compleet upgradepakket verkrijgbaar.

Vind verkooppunt

De onzichtbare oplossing voor toiletreiniging!

1.Open de bedieningsplaat van je wc-reservoir.

2. Pak een toiletblokje of reinigingstablet.

3. Plaats het in de houder.

4. Sluit de plaat en spoel door!

PRODUCTSERIE

Skate Cosmopolitan
Bedieningsplaat
38805000
€ 239,00 Adviesprijs incl. btw
Overige
Eco ombouwset
38796000
€ 122,00 Adviesprijs incl. btw