#Showyourgrohe - een kijkje thuis bij onze klanten

Wat is nou leuker dan binnenkijken bij mensen thuis om inspiratie op te doen voor je eigen badkamer of keuken? Wij hebben de mooiste en creatiefste foto’s voor je verzameld van badkamers en keukens waar GROHE is toegepast. En het handige is dat je precies kunt zien welke producten er zijn gebruikt als je klikt op het beeld dat jou aanspreekt. En vergeet vooral de mooiste foto niet te liken en/of te delen!

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw foto's met GROHE-producten. Ben jij ook trots op je badkamer, toilet of keuken en wil je graag anderen inspireren met jouw foto op deze pagina? Klik dan hier om naar het inzendformulier te gaan.

Binnenkijken
Vind je het lastig om een keuze te maken welke producten je in je nieuwe badkamer of keuken wil toepassen? Laat je dan inspireren door foto’s van onze klanten. Zo kun je goed zien hoe bepaalde producten er in het echt uitzien en wat voor effect tegels en accessoires hebben.

Badkamer inspiratie
Om badkamer inspiratie op te doen is het natuurlijk erg handig om zoveel mogelijk badkamer voorbeelden te zien. Dan zit je goed op deze pagina, want hier vind je talloze badkamer ideeën. Van een moderne badkamer tot luxe badkamers voorbeelden en van kleine badkamer inspiratie tot douche inspiratie. Allemaal echt bestaande badkamers.

Keuken inspiratie
Ook voor keuken inspiratie ben je op de juiste pagina. Bekijk de vele keukenfoto’s van onze klanten en doe zo leuke keuken ideeën op. Binnenkijken bij mensen thuis is altijd leuk en nu ook wel heel makkelijk.