VIND DE BADUITLOOP VAN JE DROMEN

Een badvuller voegt de ultieme luxe toe aan jouw badkamer. En dat verdien je! Kiezen om een bad te nemen in plaats van een douche, is immers tijd maken voor jezelf. Je kan je echt ontspannen en alles even los te laten. Of je nu een goed boek leest, mediteert of naar muziek luisters, het is jouw moment. Regelmatig een bad nemen kan ook je gezondheid verbeteren. Niet alleen kan een lekker warm bad helpen om vermoeide spieren en gewrichten te ontspannen, het kan ook je bloedsomloop bevorderen. Terwijl je ontspant, adem je dieper in. Zo komt er meer zuurstof in je bloed. Gebruik badzout of -olie om nog meer tot rust te komen. Wil je het echte welness gevoel creëren in je badkamer? Dan zijn de watervalkranen van GROHE zeker het overwegen waard.

Voor GROHE is een badkamer niet enkel functioneel, maar een essentieel onderdeel van je leven. Daarom streven wij ook naar esthetische perfectie en harmonie. GROHE's uitgebreide gamma badvullers zal je badervaring naar een hoger niveau tillen. Een baduitloop is hét aandachtspunt, daar loopt het water het bad in. Zo zet deze garnituur de toon voor het hele badontwerp. Bij GROHE zijn we erg trots op ons oog voor detail en kwaliteit. Dit wordt ook weerspiegeld in de ontwerpen van de onze waterval baduitlopen.

kranen goud grohel colors

Dit moet je overwegen als je een baduitloop koopt

Om er voor te zorgen dat je de juiste badvuller voor jouw badkamer kiest, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk bepaalt vooral je badkuip welk badvulsysteem het best bij je badkamer past. De volgende factoren zijn belangrijk:

  • de grootte en diepte van het bad.
  • de exacte locatie van het bad in je badkamer.
  • de muren die om het bad heen staan.
grohe colors black

Deze factoren bepalen of je op zoek moet gaan naar een badvuller die in de vloer, de muur, de badrand of de badkuipwand wordt gemonteerd. Waterval badkranen die in de vloer worden gemonteerd, zoals de Allure baduitloop, zijn erg geschikt voor vrijstaande baden. Wandgemonteerde baduitlopen worden in de muur boven de badkuip gemonteerd. Inbouwopties worden in de badrand geinstalleerd. Hiervoor moeten gaten in de badrand worden voorzien. Twee gaten zijn genoeg voor de basiscombinatie van een badvuller en een mengkraan. Sommige inbouwopties, zoals de luxueuze Grandera vijfgats badrandcombinatie, kunnen echter vijf gaten vereisen. Een laatste optie is het monteren van je badvuller in de wand van de badkuip zelf. De Talentofill modellen bieden een elegante, minimalistische manier om je badkuip te vullen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen in je interieur.

Of een vaste of draaibare uitloop of een ander overloopsysteem het meest geschikt is, hangt ook af van wat bij je badkuip past. Terwijl een draaibare uitloop je meer flexibiliteit kan bieden, geeft een vaste, strak ontworpen baduitloop een modern tintje aan je badkamerdesign.

Gelukkig heeft GROHE waterval baduitlopen die bij elke stijl passen. Want jouw persoonlijke smaak bepaalt ook welk badvulsysteem je kiest. Verkies je één hendel of een kraan met twee handgrepen? Welke kleur zorgt voor harmonie in jouw badkamer? Onze afwerkingen bieden voor elk wat wils. GROHE zorgt voor een warme sfeer, met kleuren zoals cool sunrise, hard graphite, nickel en warm sunset die zowel in een blinkende als matte afwerking beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen chroom, de combinatie van chroom en goud en onze supersteel opties een metallic look in je badkamer creëren.

Grohe colors zilver

Met GROHE ben je zeker dat je het beste in huis haalt

Het maakt niet uit welk type badvuller je kiest, alle GROHE ontwerpen zijn erg duurzaam. GROHE maakt gebruik van hoogwaardige materialen die, in combinatie met onze Duitse precisie, resulteren in absolute perfectie. Onze baduitlopen brengen gegarandeerd harmonie, evenwicht en stijl in jouw badkamer.

De GROHE StarLight afwerking zorgt er voor dat onze badvullers lang meegaan. Deze afwerkingstechniek is gebaseerd op meer dan 75 jaar onderzoek en ervaring. Ze maakt gebruik van physical vapour deposition (PVD). Zo wordt een kraanoppervlak verkregen dat drie keer harder en tien keer krasbestendiger is dan traditionele kraanoppervlakken. Dit vertaalt zich niet alleen in een mooie duurzame afwerking, maar maakt het ook veel gemakkelijker om je kraan schoon te houden. Door de StarLight afwerking blinkt je kraan of badvuller in een handomdraai. Je moet je baduitloop enkel nu en dan afvegen met een droge doek en klaar is kees!

Onze badvullers creëren de luxe spa ervaring die jij verdient. Ga langs in een verkooppunt bij jouw in de buurt en ontdek hoe wij aan al jouw eisen kunnen voldoen.