Carrière bij GROHE

Grohe AG is 's werelds marktleider in de sanitairbranche.

Als wereldmerk voor sanitaire producten is het onze missie om je zo veel mogelijk van water te laten genieten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Düsseldorf. Wereldwijd hebben we ca. 5400 medewerkers waarvan 2400 werkzaam zijn in Duitsland.

  Vacatures in Nederland

  Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. Het brede assortiment aan producten wordt op de markt gebracht door uiteenlopende doelgroepen. Zo worden onze producten via de groothandel afgenomen, wordt de gebruikersmarkt bewerkt en wordt technische en promotionele ondersteuning gegeven aan diverse afnemers, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten etc. Onze organisatie stelt de hoogste eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer.

  Wil jij werken in een professionele en succesvolle organisatie die één van de mondiale marktleiders in de sanitairbranche is? Solliciteer dan bij GROHE.

  Openstaande vacatures:

   GROHE is één van de meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland

   GROHE blijft leidend in de Duitse sanitairbranche door het stimuleren van innovatie in de industrie. De jury van de 'TOP 100' Innovation Awards riep GROHE uit als een 'Top Innovator' en was onder de indruk van de veelzijdige inspanningen van het bedrijf en haar investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De jury was vooral onder de indruk van de pro-actieve betrokkenheid van GROHE in het 'Future Bizz' netwerk en de ontwikkeling en creatieve innovaties op het gebied van ontwerp en de productie van kranen. Bij GROHE Duitsland werken er in Reasearch & Development ca. 130 mensen. Met name ingenieurs en technici uit een verscheidenheid aan disciplines. Voor tal van jaren hebben de activiteiten innovatieve technologieën opgeleverd, waarvan vele van grote invloed zijn geweest op de totale markt.

   Chief Sales Officer Michael Rauterkus zegt hierover: "We hebben het gevoel dat het winnen van een 'TOP 100' merk een prestigieuze erkenning is van onze gezamenlijke inspanningen, van ons hele bedrijf. Innovatie blijft een belangrijke kernwaarde voor GROHE en we blijven voldoen aan onze verantwoordelijkheid als marktleider door frisse ideeën te blijven stimuleren.”