Contactloze technologie is de toekomst
Voor gezondheid en hygiëne

Contactloze technologie voor jouw projecten

Onderwerpen als hygiëne en interactie zijn nog nooit zo belangrijk geweest. In een wereld waarin we weten dat een enkele aanraking al ziektekiemen kan overbrengen, zijn mensen op zoek naar aanraakvrije oplossingen voor in huis en openbare omgevingen. GROHE's grote selectie aan producten met sensor voor wastafel, toilet en urinoir, biedt de ideale bescherming tegen ziektekiemen en kruisbesmetting.

Door de recente gebeurtenissen is iedereen meer bewust geworden van het belang van handhygiëne. Sensor kranen zijn al jaren een centraal onderdeel van het assortiment van GROHE. Onze aanraakvrije kranen bieden infraroodtechnologie voor een ​​nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke bediening voor iedereen, jong of oud. De producten houden water-, energie- en onderhoudskosten laag. Powerbox-kranen worden zelfs geleverd met een zelfgenererende voeding, ideaal voor instellingen zonder elektriciteit of met onbetrouwbare elektriciteit. Of het nu gaat om een ​​aanraakvrije kraan voor je gezinsbadkamer of een compleet installatiepakket voor een groot openbaar gebouw, GROHE heeft de perfecte, naadloze oplossing.

Redenen om voor contactloze GROHE kranen te kiezen

Eigen badkamer of openbaar toilet? GROHE biedt dezelfde innovatieve aanraakvrije technologie en ontwerpkwaliteit van wereldklasse. De sensor kranen uit de GROHE Eurosmart Cosmopolitan E serie bieden oplossingen voor wastafels, douches, toiletten en urinoirs. Ze bieden voordelen als thermische desinfectie en hygiënisch spoelen. Of je nu een klein huishoudelijk project hebt of een kantoorgebouw, fabriek of stadion inricht, GROHE sensor kranen zijn er om je te helpen.

Hygiënisch

 • Hygiënisch handen wassen zonder de kraan aan te raken
 • Minimaliseert de overdracht van ziektekiemen
 • Automatische spoeling om het risico op legionella-groei te verminderen wanneer geen water wordt gebruikt
 • Geoptimaliseerde interne watergeleiding zorgt voor een aanzienlijke vermindering van lege ruimtes in de kraan. Dat zorgt voor de perfecte mengverhouding van warm en koud water en een minimaal risico op microbiële besmetting
 • Thermische desinfectie tegen ziektekiemen zoals legionella

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

 • Contactloze activering van de waterstroom met een handbeweging
 • Betrouwbare en nauwkeurige sensortechnologie
 • Automatische start-stop-functie bespaart water omdat het water alleen stroomt als iemand zijn handen daadwerkelijk onder de kraan houdt

Snelle installatie

 • Installatie en gebruik zijn eenvoudig - de kraan is binnen enkele minuten klaar voor gebruik
 • Instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast via de afstandsbediening
 • Geselecteerde producten met Bluetooth® kunnen communiceren met smartphones, waardoor het gemakkelijker wordt om verbruiksgegevens te beheren en diverse functies in te stellen
 • Kranen zijn verkrijgbaar in modellen met netvoeding en batterijvoeding, met energiezuinige elektronica. De duurzame batterijen gaan ongeveer zeven jaar mee als de kraan gemiddeld 150 keer per dag wordt gebruikt

GEWELDIG GEBRUIKSGEMAK

De GROHE sensor kranen zijn ontworpen om het leven van een installateur gemakkelijker te maken. De bediening en instellingen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn. Het activeren, instellen en regelen van alle aspecten van de bediening - van debieten en looptijden tot reinigingsmodi en het instellen van meerdere producten - is intuïtief in gebruik. Alles is ontworpen voor eenvoudig onderhoud en uitzonderlijke duurzaamheid, wat betekent dat alle producten worden geleverd met een uitgebreide garantie van vijf jaar.

Badkamer

Openbare ruimte

Volledige badkamer met GROHE elektronica

De infraroodtechnologie van GROHE is niet alleen voor kranen. We hebben oplossingen voor elk tappunt, waardoor het eenvoudig is om op elke schaal een naadloos ontwerp voor de complete badkamer te creëren. En allemaal verenigd door GROHE's esthetische en technische normen, die zorgen voor een consistente badkamerervaring. Zo is het creëren van een univorme badkamer - van sanitair tot kranen, douches en bedieningspanelen - voor het aanraakvrije landschap van vandaag niet alleen mogelijk, maar ook leuk. Alle sensor kranen van GROHE zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en uitvoeringen. Allemaal gekenmerkt door hun strakke moderne lijnen en gemakkelijk te reinigen details. Zo kun je er zeker van zijn dat je precies het juiste product vindt voor jouw project.

Veilig ontwerp en hygiënische reiniging

GROHE sensor kranen zijn slim ontworpen, zodat lege ruimtes in de kraan tot een minimum worden beperkt om het risico op vermenigvuldiging van bacteriën zoals Legionella te verminderen. Deze sensor kranen zijn uitgerust met extra functies die een nog grotere hygiëne bieden, waaronder regelmatig automatisch spoelen om stilstaand water te voorkomen. Er kunnen ook een thermische desinfectiemodus en een reinigingsmodus worden ingesteld, die de sensor tijdelijk deactiveert voor reiniging. En aangezien de kraan zelden wordt aangeraakt hoeft hij ook minder vaak te worden schoongemaakt dan een conventionele kraan.

Contactloze bedieningspanelen voor WC en urinoir

Doorspoelen zonder de knop aan te raken. Dat kan met een GROHE bedieningspaneel met sensor. De spoeling wordt automatisch geactiveerd via infraroodelektronica. De contactloze technologie is uiterst hygiënisch, omdat er geen contact met de plaat nodig is voor activering. Gebruikers kunnen desgewenst een extra spoeling activeren met een druk op de knop. Handmatige doelstelling werkt onafhankelijk van een voeding, wat betekent dat het te allen tijde functioneel is. De GROHE EcoJoy-technologie garandeert een zuinig waterverbruik bij het spoelen.

Word expert op het gebied van contactloze technologie

De kijk op hygiëne verandert wereldwijd fundamenteel en professionele begeleiding is nu meer dan ooit nodig. Intelligente productoplossingen kunnen een sleutelrol spelen bij het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van de consument - zowel in openbare- als privébadkamers.

Lees hier meer over in onze uitgebreide e-trainingen over GROHE sensor kranen.

Basistraining sensor kranen

Word expert op het gebied van contactloze technologie

Start e-Training

Bau Cosmopolitan E e-training

Beveel het juiste product aan bij uw klant

Start e-Training

Productvarianten

Bau Cosmopolitan E
Infrarood electrische wastafelmengkraan met menging en instelbare temperatuurbegrenzer
M-Size
36451000
€ 296,00 Adviesprijs incl. btw
Eurosmart Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan met menging en instelbare temperatuurbegrenzer
M-size
36327001
Eurosmart Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan
L-Size
met menging en instelbare temperatuurbegrenzer
36422000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelkraan zonder menging
36271000
€ 371,00 Adviesprijs incl. btw
Essence E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan met menging en instelbare temperatuurbegrenzer
M-size
36445000
€ 756,00 Adviesprijs incl. btw
Eurocube E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan met menging en instelbare temperatuurbegrenzer
M-size
36441000
€ 941,00 Adviesprijs incl. btw
Tectron Skate
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
37419SD0
€ 1.052,00 Adviesprijs incl. btw
Tectron Skate
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
38698SD1
€ 782,00 Adviesprijs incl. btw
Tectron Surf
infrarood-elektronica voor WC-reservoir
38699001
€ 782,00 Adviesprijs incl. btw
Tectron Skate
Infrarood-elektronica voor urinoir
37324001
€ 697,00 Adviesprijs incl. btw

ONTDEK MEER

Discover more about future technologies on GROHE X