Afval scheiden met een GROHE prullenbak

Opgeruimd staat netjes met een afvalvak van GROHE

Afvalscheiding en recycling zijn tegenwoordig standaard in Nederlandse huishoudens. Wil je ook je afval scheiden en recyclen maar heb je liever niet dat er allerlei verschillende afvalbakken in je nieuwe, strakke keuken staan? Kies dan voor een van de GROHE afvalsystemen, de afvalbakken worden in een keukenkastje geplaatst en netjes weggewerkt, waardoor je keuken er altijd strak en opgeruimd uitziet. GROHE heeft diverse afvalbakken in verschillende uitvoeringen en maten in het assortiment waardoor je altijd wel een geschikt afvalsysteem voor jouw nieuwe keuken kunt vinden. Opgeruimd staat netjes!

GROHE afvalbak voor in de keuken

Een afvalbak voor elke keuken

Het bespaart veel ruimte in je keuken en je vloer is makkelijker schoon te maken als je voor afvalscheidingsbakken onder je keukenkastje kiest. Afhankelijk van het formaat van de keukenkastjes, de grootte van je huishouden of je persoonlijke voorkeur, kun je kiezen voor verschillende systemen.

Kies bijvoorbeeld voor drie gescheiden afvalemmers met verschillende inhoudsmaten zoals 2 x 8 liter en 1 x 11 liter. Maar als je twee afvalscheidingsprullenbakken voldoende vindt, omdat je bijvoorbeeld het papier of plastic direct apart verzamelt, kun je ook kiezen voor een systeem met dubbele afvalemmers met een formaat van 2 x 15 liter. En uiteraard is het ook mogelijk om voor één enkele afvalbak te kiezen als je liever het meeste direct buiten in een afvalcontainer gooit, maar toch ook een afvalbak binnen handbereik wilt hebben. Je kunt ook voor een extra bak in het systeem kiezen en op die manier extra opbergruimte creëren voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, vaatwastabletten of een voorraad vuilniszakken of keukenpapier.

De GROHE afvalscheidingssystemen kunnen op verschillende plekken en manieren worden gemonteerd. Het keukenkastje onder de gootsteen is gebruikelijk, maar als je een grotere keuken hebt, vind je het misschien wel prettiger om de afvalbakken in een ander keukenkastje of een lade te plaatsen. De systemen worden zowel aan de onderkant of de zijwand van je keukenkastje als aan het voorpaneel van je keukenkastje gemonteerd. Door een volledig telescopische verlenging worden de afvalbakken automatisch naar je toegebracht als je het keukenkastje opent. Het systeem loopt heel soepel en heeft ook een automatische demper en SoftClose functionaliteit.

GROHE afvalscheidingssysteem

Degelijke en duuzame materialen

Het frame en de rails van de GROHE afvalscheidingssystemen zijn vervaardigd van duurzaam metaal en de afvalbakken zijn gemaakt van stevig materiaal, dat je gemakkelijk kunt reinigen. Alle afvalbakken hebben twee stevige handgrepen, waardoor je deze er gemakkelijk uit kunt tillen om ze in een mum van tijd te legen. Door het geïntegreerde deksel komen er geen nare geurtjes in je keuken.

Benut de ruimte onder de gootsteen optimaal

GROHE afvalbak voor de keuken

GROHE biedt talloze oplossingen om de ongebruikte ruimte onder je gootsteen volledig te benutten en je keuken duurzamer te maken. De GROHE afvalsystemen kunnen prima gecombineerd worden met twee nieuwe slimme watersystemen: het GROHE Red en GROHE Blue systeem; door de efficiënte ruimte-indeling is er nog voldoende ruimte onder je gootsteen. De energiezuinige titanium boiler in je keukenkastje van het GROHE Red systeem levert je direct én veilig kokendheet water uit de kraan. Zo maak je heel snel een kopje thee of kook je voedsel als pasta en groentes in een handomdraai. Het GROHE Blue systeem levert gefilterd en gekoeld water, direct uit je kraan. Bovendien kun je kiezen voor plat, licht of sterk bruisend water. Zo hoef je nooit meer zware flessen in de supermarkt te kopen en naar huis te dragen om te kunnen genieten van een heerlijk glas gefilterd en gekoeld water.

Met een afvalscheidingssysteem van GROHE wordt het scheiden van afval en duurzame recycling een peulenschil! Montage en installatie zijn heel eenvoudig dus bestel de afvalbakken direct online of koop ze bij de dichtstbijzijnde sanitairspecialist of bouwmarkt.