Na renoveren badkamer is deze badkamer compleet ingericht met GROHE-producten en keramiek

Badkamer
Creëer de badkamer van jouw dromen

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes van jouw huis. Je start en eindigt er de dag. Je verfrist, verzorgt, ontspant en verkwikt jezelf onder de douche, in bad, op het toilet en aan de wastafel. Het is daarom essentieel om je badkamer met zorg samen te stellen.

De perfecte badkamer draait helemaal om jou, met elk detail precies zoals jij het wilt. De hedendaagse badkamer is de plek waar je jouw unieke smaak kunt realiseren en je persoonlijkheid tot uitdrukking brengt, waardoor elk moment dat je er doorbrengt puur genot is. Bij GROHE geloven we in de complete badkamerbeleving, waarin de vorm perfect matcht met de functie en waar je de vrijheid hebt om je eigen ontwerpstijl uit te drukken.

Complete badkamer met GROHE

De een weet precies wat zij of hij zoekt in een badkamer. De ander heeft wat meer advies en inspiratie nodig. Hoe je jouw badkamer ook inricht, bij GROHE vind je jouw stijl. Dankzij onze series in kranen, sanitair en accessoires heb je alle producten binnen handbereik om een completere badkamer in te richten.

Uitgelicht voor jouw badkamer

Jouw badkamer in kleur

Geef je badkamer wat extra kleur met de GROHE Colors Collectie. Ontdek hoe je onze diverse afwerkingen kan toepassen in jouw badkamer.

Perfect Match

Stel de ideale mix van GROHE kranen, sanitair en accessoires samen. Bekijk onze badkamerconcepten en vind met ons jouw Perfect Match.

Water besparen

Het is belangrijker dan ooit om verantwoord om te gaan met water. Lees onze 22 tips om duurzaam om te gaan met water.