Accessoires voor je badkamer

Echt comfort zit in details. Zo is het ook met de badkamer accessoires van GROHE. Maak je badkamer helemaal af met onze nuttige én decoratieve badkamer accessoires van de meest duurzame materialen. De diverse stijlen, vormen en afwerkingen geven je de vrijheid om jouw badkamer tot in de puntjes persoonlijk te maken. Breng bijvoorbeeld wat kleur aan met de GROHE Colors Collectie en match jouw toiletrolhouder, toiletborstelset, handdoekring en zeepdispenser bij je , bad, douche en toilet. Met de handige productfilters vind je gegarandeerd de perfecte accessoire voor jouw badkamer.

Badkamer accessoires uitkiezen

De juiste accessoires kunnen je persoonlijke verzorging een stuk makkelijker maken. Je ervaart het comfort dankzij GROHE. Door de GROHE Starlight afwerking weet je zeker dat jouw accessoire langdurig glanzend en krasvrij blijft. Bovendien zijn al onze accessoires gemakkelijk te monteren.

Zeepdispenser
Hoe jij graag je handen wast is heel persoonlijk. Met een zeepdispenser of zeepbakje van GROHE zorg je de hele dag door voor goede hygiëne. Kies voor een tijdloos zeepbakje als je fan bent van de klassieke blokken handzeep of ga voor een zeeppompje als je liever vloeibare zeep gebruikt. Een zeepdispenser kan zowel in het toilet, in de badkamer als in de keuken gebruikt worden.

Toiletrolhouder en toiletborstel
Rond het toilet heb je diverse accessoires nodig. Een GROHE toiletrolhouder brengt functie en design samen en je hebt altijd je toiletrol bij de hand. En ook de toiletborstel berg je netjes en schoon op in een van onze elegante houders.

Handdoekenrek
Je gebruikt verschillende handdoeken op andere manieren. Zo is het bij de wastafel handig om een kleine handdoek op te hangen om de handen af te drogen en gebruik je na het douchen een handdoek om je lichaam af te drogen. Bekijk ons ruime assortiment aan handdoekenhouders in de vorm van ringen, rekken en haken.

Badgreep
Badgrepen (ook wel handgrepen genoemd) zorgen niet alleen voor een perfecte afwerking en een extra luxe uitstraling in je badkamer: ze hebben ook een belangrijk doel. Ze helpen je om je evenwicht te bewaren tijdens het douchen of baden en om in en uit het bad te stappen.

Waar te koop?
Heb je jouw gewenste accessoires gevonden? Schaf hem dan snel aan via de dichtstbijzijnde badkamerspecialist, installateur of bouwmarkt, óf online in een van de vele (badkamer) webshops. Via onze store locator vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Of kijk op de pagina van het badkameraccessoire naar keuze om te zien waar je hem het beste kunt bestellen.