GROHE Rainshower SmartControl

Haal het maximale uit je badkamer met het GROHE Rainshower SmartControl opbouw douchesysteem. Of je nu een volledig nieuwe badkamer gaat maken of je douche van een upgrade wil voorzien, de Rainshower SmartControl biedt je nauwkeurige, intuïtieve bediening in combinatie met een regendouche-ervaring die op jouw behoeften is afgestemd.

Dit opbouw douchesysteem komt met alles erop en eraan. Dat betekent dat het creëren van een spa-achtige doucheruimte bij je thuis een fluitje van een cent is. De SmartControl thermostaat heeft ook een ingenieuze geïntegreerde tray om zeep en shampoo altijd bij de hand te houden. Deze douche heeft echt alles wat je nodig hebt om de ontspannende, responsieve regendouche-ervaring te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

Voordelen van de GROHE Rainshower Smartcontrol

Bedien de thermostaat eenvoudig met de draai-druk knoppen

Totale controle, binnen handbereik

Met het Rainshower SmartControl opbouw douchesysteem kan je eenvoudig de gewenste regendouche-ervaring creëren die je wil. Kies de gewenste straalsoort door op de knop te drukken en draai deze vervolgens om het watervolume aan te passen - van Eco tot Full Flow. Druk nogmaals op de knop om de stroom te stoppen, je volume-instelling blijft hetzelfde voor de volgende douchebeurt. Bovendien zorgt de geïntegreerde GROHE TurboStat- technologie ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en dat deze constant blijft gedurende het douchen.

Kies de hoeveelheid knoppen voor hoofddouche en handdouche

De Mono en Duo varianten

Voor de Rainshower SmartControl opbouw kan je kiezen uit twee varianten thermostaten. De Mono variant heeft twee SmartControl- knoppen; één voor een hoofddouche en één voor een handdouche. De Duo variant heeft drie knoppen; twee voor de verschillende straalsoorten van de hoofddouche en één voor de handdouche.

Combineer de SmartControl opbouw met een regendouche

Groot, groter, grootst!

De grote douchekop van de Rainshower SmartControl zorgt voor een echte luxueuze douche-ervaring. Deze biedt je een keuze aan sproeipatronen - de GROHE TrioMassage-spray, die de Bokoma- spray en twee massagestraalsprays combineert, en de zacht ontspannende GROHE PureRain/Rain O²-spray. Kiest voor de afwerking van de douchekop uit een StarLight chroomafwerking of een elegante MoonWhite-acrylglas afwerking. De douchekop is ook voorzien van easy-clean functies waardoor deze makkelijk schoon te maken is.

De intuïtieve knoppen van SmartControl

Smart control douchepaneel voor GROHE regendouche

Druk
Druk op de knop om de regendouche te starten.

Stel de kracht van je douchstraal in met de smartcontrol voor je GROHE regendouche

Draai
Draai om de sterkte van de douchestraal in te stellen van Eco tot Full Flow.

Bedien je GROHE regendouche met het smartcontrol douchepaneel

Douche
Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

De straalsoorten van de hoofddouche

PureRain

De nieuwe en verbeterde Rain-straal geeft grotere en zachtere druppels voor een luxere douche-ervaring.

TrioMassage

De combinatie van de middelste Bokoma-straal en de twee draaiende massagestralen ernaast zorgt voor een heerlijke hoofd- en schoudermassage.

PureRain + TrioMassage

Wil je echt genieten? Met de Rainshower 360 Duo hoofddouche kan je beide straalsoorten tegelijk gebruiken, door allebei de knoppen in te drukken.

Wit of Chroom, Duo of Mono? De keuze is aan jou!

Douchesystemen met een thermostaat

Douchesysteem met thermostaatkraan
Rainshower Systeem SmartControl Mono 360
Douchesysteem met thermostaatkraan
26361000
€ 1.758,00 Adviesprijs incl. btw
Douchesysteem met thermostaatkraan
Rainshower Systeem SmartControl Mono 360
Douchesysteem met thermostaatkraan
26361LS0
€ 1.758,00 Adviesprijs incl. btw
Douchesysteem met thermostaatkraan
Rainshower Systeem SmartControl Duo 360
Douchesysteem met thermostaatkraan
26250LS0
€ 2.017,00 Adviesprijs incl. btw
Douchesysteem met thermostaatkraan
Rainshower Systeem SmartControl Duo 360
Douchesysteem met thermostaatkraan
26250000
€ 2.017,00 Adviesprijs incl. btw
SmartControl Douche keuzehulp

Douche-Keuzehulp
Iets teveel om uit te kiezen? Wij helpen je!

Ben je toe aan een nieuwe douche maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Aan de hand van een aantal vragen adviseren wij je de regendouche die het beste aansluit bij jouw behoeftes. Ontdek nu jouw ideale Smartcontrol douche!

Start de douche-keuzehulp
Make a Splash campagne

Make a Splash!
Help kinderen

Maar liefst 3 miljard mensen hebben geen makkelijke toegang tot een plek om hun handen te wassen. Make a Splash! is erop gericht dat iedereen toegang krijgt, en met name kinderen, tot betaalbare sanitaire voorzieningen en betere hygiëne faciliteiten.

Over deze actie

Cashback
Ontvang tot € 80,- terug

Koop vanaf 1 augustus een GROHE SmartControl douchesysteem en ontvang tijdelijk tot € 80,- cashback. Wij doneren € 20,- aan Make a Splash! Samen met UNICEF geven we zo kinderen toegang tot hygiënische voorzieningen.

SmartControl Cashback
Gemakkelijke switchen tussen douchestralen in je GROHE regendouche

Koop nu
Geniet direct

Ontdek zelf onze revolutionaire manier om van water te genieten met GROHE SmartControl. Bekijk onze geselecteerde webshops of bezoek een showroom bij jou in de buurt om onze douches in het echt te zien en de werking van de bediening uit te proberen

Koop nu
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie