<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Helder. Subtiel. Ruimtelijk.

Schoonheid in de puurste vorm

Dit zijn de kwaliteiten die horen bij Essence keramiek. Deze keramiekcollectie heeft alles wat je nodig hebt om een plaats voor ontspanning en bezinning te creëren. Van wastafels en toiletten tot vrijstaande ligbaden, GROHE Essence is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een badkamer die is ingericht als thuis-spa. De slanke profielen en natuurlijke lijnen van de collectie zijn ideaal voor het creëren van een rustgevende omgeving. Met zijn ontwerp dat terugvoert naar de essentie, levert Essence keramiek een moeiteloos, aantrekkelijk design met innovatieve functies waarvan je dag na dag zult genieten.

Vind een verkooppunt

EEN COMPLETE BADKAMER MET ESSENCE

Het nieuwe Essence-assortiment heeft alles wat nodig is om een elegante, moderne badkamer te creëren. De collectie omvat vijf wastafels en twee waskommen, diverse wc's en bidets voor staande en wangemonteerde montage. Allemaal met dezelfde subtiele, organische lijnen als de Essence-baden. En met elk product maak je een perfecte match met GROHE's Atrio, Plus, Essence en Lineare kranen en accessoires. Het creëren van een harmonieus geheel is eenvoudig.

Een stijlvol en slank ontwerp

De GROHE Essence keramiekcollectie wordt geleverd met een aantal slim en slank ontworpen functies die het ontwerp-thema van de collectie doorvoeren tot in de kleinste details. Het slanke 17 mm profiel van de wastafels geeft ze een lichte, verfijnde uitstraling, perfect voor een rustgevende ruimte. De overloop is geplaatst tegenover de kraan, wat zorgt voor een perfect naadloze uitstraling.

Comfort en gemak als standaard

De GROHE Essence collectie is ontworpen met handige functies die het leven gemakkelijker maken. Hygiëne en eenvoudig onderhoud zijn in het ontwerp verankerd, dankzij de randloze technologie van de wc-pot waardoor bacteriën zich nergens weten te verbergen.

ESSENCE CERAMIC COLLECTIE

ESSENCE LIGBADEN - STIJLVOL BADDEREN

Met een Essence ligbad in het hart van je badkamer wordt het pas echt ontspannen en stijlvol badderen. Ontworpen met lichte en strakke lijnen, is elk bad in perfecte harmonie met de rest van de collectie. Van standaard ligbaden tot geheel vrijstaande baden die passen in een thuis-spa wordt jouw ultieme badkamer een feit.

Ontdek de Sensia Arena douche-wc

GROHE Technologie

PUREGUARD

BLIJFT SCHITTEREND WIT - BACTERIËN EN VUIL MAKEN GEEN ENKELE KANS

NAADLOZE TECHNOLOGIE

BACTERIËN WETEN ZICHT NERGENS MEER TE VERBERGEN

SOFTCLOSE WC-BRIL

ZACHT EN STIL

SNEL TE VERWIJDEREN WC-BRIL

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN VOOR EENVOUDIGE REINIGING

MET PERFECT MATCH WEET JE ZEKER DAT ALLES MOOI BIJ ELKAAR PAST

Een consistente stijl en ergonomisch gebruik zijn essentieel om van jouw badkamer een plek van echte ontspanning te maken. Dankzij perfect match hebben we drie gecoördineerde collecties voor een complete badkamer.

Brochure

GROHE ESSENCE Brochure